Таг: АМСМ

НА БОГОРОДИЦА ЗА ВЛЕЗ ВО ГРЦИЈА СЕ ЧЕКА ПО ТРИ СААТА

НА БОГОРОДИЦА ЗА ВЛЕЗ ВО ГРЦИЈА СЕ ЧЕКА ПО ТРИ СААТА

Долги колони возила се создадени на граничниот премин Богородица, каде за влез во Грција се чека и до три часа, велат патници. АМСМ утрово соопшти дек ...
КИЛОМЕТАРСКИ КОЛОНИ НА ВЕЛЕШКАТА ПАТАРИНА

КИЛОМЕТАРСКИ КОЛОНИ НА ВЕЛЕШКАТА ПАТАРИНА

Километарски колони се создаваат вечерва на патарината близу езерото Младост кај Велес, поради зголемениот постпразничен  сообраќај. Колоните се созда ...
2 / 2 НАПИСИ