Таг: Анди Исмаили

АНДИ ИСМАИЛИ СТАНА ЈУНИОРСКИ ЕВРОПСКИ ПРВАК ВО МОДЕРЕН ТАНЦ

АНДИ ИСМАИЛИ СТАНА ЈУНИОРСКИ ЕВРОПСКИ ПРВАК ВО МОДЕРЕН ТАНЦ

Младиот гостиварец Анди Исмаили ја освои титулата во модерен танц на ИДО Европското првенство во балет, џез и модерен танц, што се одржуваше во салата ...
13-ГОДИШНИОТ АНДИ ИСМАИЛИ Е ДВОКРАТЕН СВЕТСКИ ПРВАК ВО МОДЕРЕН ТАНЦ, ЌЕ ИГРА И НА СЦЕНАТА ВО НОБ

13-ГОДИШНИОТ АНДИ ИСМАИЛИ Е ДВОКРАТЕН СВЕТСКИ ПРВАК ВО МОДЕРЕН ТАНЦ, ЌЕ ИГРА И НА СЦЕНАТА ВО НОБ

Иако има само 13 години, гостиварец Анди Исмаили веќе е двократен светски првак во современ танц. Првиот златен медал го освои во 2019 година. Минатат ...
2 / 2 НАПИСИ