Таг: Андреа Бочели

АНДРЕА БОЧЕЛИ И ИТАЛИЈА-ТУРЦИЈА ГО ОТВОРААТ ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО СО ЕДНА ГОДИНА ОДЛОЖУВАЊЕ, НА СИТЕ МЕЧЕВИ ЌЕ ИМА ГЛЕДАЧИ

АНДРЕА БОЧЕЛИ И ИТАЛИЈА-ТУРЦИЈА ГО ОТВОРААТ ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО СО ЕДНА ГОДИНА ОДЛОЖУВАЊЕ, НА СИТЕ МЕЧЕВИ ЌЕ ИМА ГЛЕДАЧИ

Презакажаното Европско фудбалско првенство стартува вечерва во Рим, кога од 21 часот Италија ќе се сретне со Турција, што градоначалничката Вирџинија ...
ГО ПРЕГРНАВМЕ РАНЕТОТО СРЦЕ НА ЗЕМЈАТА – ВЕЛИГДЕНСКИ КОНЦЕРТ НА БОЧЕЛИ ВО МИЛАНСКАТА КАТЕДРАЛА

ГО ПРЕГРНАВМЕ РАНЕТОТО СРЦЕ НА ЗЕМЈАТА – ВЕЛИГДЕНСКИ КОНЦЕРТ НА БОЧЕЛИ ВО МИЛАНСКАТА КАТЕДРАЛА

„Аве Марија“, „Санта Марија“ беа дел од песните кои славниот италијански тенор Андреа Бочели ги изведе вечерва во познатата миланска катедрала Дуомо. ...
2 / 2 НАПИСИ