Таг: Ангела Мерекел

МЕРКЕЛ НЕ ОТКРИВА ШТО МУ КАЖАЛА НА ГРУЕВСКИ ВО МАЛТА

МЕРКЕЛ НЕ ОТКРИВА ШТО МУ КАЖАЛА НА ГРУЕВСКИ ВО МАЛТА

Партијата на германската канцеларка Ангела Меркел ЦДУ одби официјално да ја коментира нејзината средба со лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, вчера ...

ДОБРО УТРО

1 "Ако се дават аргументи зошто не може да се покрене постапка, а не се бараат аргументи за таа да се покрене, тогаш дури во случај на вистински ...
2 / 2 НАПИСИ