Таг: анксиозност

ПРВАЧИЊАТА ОСТАНАА БЕЗ ПИСМЕНОСТ, ТИНЕЈЏЕРИТЕ БЕЗ СИМПАТИИТЕ, СИТЕ ЕДВАЈ ЧЕКААТ ДА СЕ ВРАТАТ МЕЃУ ВРСНИЦИТЕ, ВЕЛИ УЧИЛИШНИОТ ПСИХОЛОГ АНА ПОПРИЗОВА

ПРВАЧИЊАТА ОСТАНАА БЕЗ ПИСМЕНОСТ, ТИНЕЈЏЕРИТЕ БЕЗ СИМПАТИИТЕ, СИТЕ ЕДВАЈ ЧЕКААТ ДА СЕ ВРАТАТ МЕЃУ ВРСНИЦИТЕ, ВЕЛИ УЧИЛИШНИОТ ПСИХОЛОГ АНА ПОПРИЗОВА

  Какви последици ќе има несоцијализацијата, неспортувањето, физичкото отсуство од училиште по менталното здравје и по развојот на децата и уч ...
1 / 1 НАПИСИ