Таг: Анна Кондратенко

МАГИЧНА ВЕЧЕР НА ОХРИДСКО ЛЕТО СО РУСКА КЛАСИКА И ГУДАЧКИОТ КВАРТЕТ „ФИЛХАРМОНИЈА“

МАГИЧНА ВЕЧЕР НА ОХРИДСКО ЛЕТО СО РУСКА КЛАСИКА И ГУДАЧКИОТ КВАРТЕТ „ФИЛХАРМОНИЈА“

Публиката во преполната „Света Софија“ во Охрид синоќа уживаше во впечатливата интерпретација на квартетот „Филхармонија“. Гудачкиот состав во рамките ...
ДО ОТВОРАЊЕТО НА 25 ОКТОМВРИ ФИЛХАРМОНИЈАТА ЌЕ ИМА ТЕХНИЧКИ ПРИЕМ

ДО ОТВОРАЊЕТО НА 25 ОКТОМВРИ ФИЛХАРМОНИЈАТА ЌЕ ИМА ТЕХНИЧКИ ПРИЕМ

„Нов почеток“ е насловен концертот со кој на 25 октомври официјално и со одобрен технички прием ќе се отвори новата сала на Македонската филхармонија. ...
2 / 2 НАПИСИ