Таг: Анти коцкање

ТРИАГОЛНИКОТ КАЗИНО-БРЗИ КРЕДИТИ-АПТЕКА ИМА ФАТАЛНИ ПОСЛЕДИЦИ ЗА ЛУЃЕТО, КАЖАА ОД ДВИЖЕЊЕТО „АНТИ КОЦКАЊЕ“ НА ГЕРИЛА АКЦИЈАТА ВО ТЕТОВО

ТРИАГОЛНИКОТ КАЗИНО-БРЗИ КРЕДИТИ-АПТЕКА ИМА ФАТАЛНИ ПОСЛЕДИЦИ ЗА ЛУЃЕТО, КАЖАА ОД ДВИЖЕЊЕТО „АНТИ КОЦКАЊЕ“ НА ГЕРИЛА АКЦИЈАТА ВО ТЕТОВО

Движењето „Анти коцкање“ со герила акција на Градскиот плоштад во Тетово уште еднаш побара од политичарите да не прават опструкции и што побрзо да го ...
ПО СЕДУМ ГОДИНИ УПОРНА БОРБА, УСПЕАВМЕ ДА ГИ ТРГНЕМЕ КОЦКАРНИЦИТЕ ОД ГРАДОТ, ВЕЛАТ ОД ТЕТОВСКОТО ДВИЖЕЊЕ „АНТИ КОЦКАЊЕ“ ЗА ПРЕДЛОГ-ИЗМЕНИТЕ НА ЗАКОНОТ

ПО СЕДУМ ГОДИНИ УПОРНА БОРБА, УСПЕАВМЕ ДА ГИ ТРГНЕМЕ КОЦКАРНИЦИТЕ ОД ГРАДОТ, ВЕЛАТ ОД ТЕТОВСКОТО ДВИЖЕЊЕ „АНТИ КОЦКАЊЕ“ ЗА ПРЕДЛОГ-ИЗМЕНИТЕ НА ЗАКОНОТ

Откако Владата вчера на седница го утврди и Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за игрите на среќа и за забавните игри, предложен о ...
ДА НЕ ДОЗВОЛИМЕ МЛАДИТЕ ДА СЕ ЗАГУБАТ ВО ЛАВИРИНТОТ НАРЕЧЕН КОЦКАЊЕ, ПРОТЕСТИРАШЕ ТЕТОВСКОТО ЗДРУЖЕНИЕ „АНТИ КОЦКАЊЕ“

ДА НЕ ДОЗВОЛИМЕ МЛАДИТЕ ДА СЕ ЗАГУБАТ ВО ЛАВИРИНТОТ НАРЕЧЕН КОЦКАЊЕ, ПРОТЕСТИРАШЕ ТЕТОВСКОТО ЗДРУЖЕНИЕ „АНТИ КОЦКАЊЕ“

Коцкањето е многу опасна работа, тоа е еден лавиринт во кој посебно младите многу лесно можат да се изгубат, велат од движењето „Анти коцкање“, кое де ...
3 / 3 НАПИСИ