Таг: Антикорупциска комисија

1 2 3 5 10 / 43 НАПИСИ
ДО ЗАВРШУВАЊЕ НА ИЗБОРИТЕ НЕ СМЕЕ ДА ИМА ВРАБОТУВАЊА И КОРИСТЕЊЕ СЛУЖБЕНИ КОЛИ ЗА МИТИНЗИ, ПОТСЕТУВААТ ОД АНТИКОРУПЦИСКА

ДО ЗАВРШУВАЊЕ НА ИЗБОРИТЕ НЕ СМЕЕ ДА ИМА ВРАБОТУВАЊА И КОРИСТЕЊЕ СЛУЖБЕНИ КОЛИ ЗА МИТИНЗИ, ПОТСЕТУВААТ ОД АНТИКОРУПЦИСКА

Антикорупциската комисија најави дека ќе го следат изборниот процес за претстојните претседателски избори и за избор на градоначалници на Охрид, Дебар ...
АНТИКОРУПЦИСКА ЌЕ ГИ РАЗГЛЕДУВА ВРАБОТУВАЊАТА НА СИНОТ И БРАТОТ НА ПРАТЕНИЧКАТА МИРА СТОЈЧЕВСКА

АНТИКОРУПЦИСКА ЌЕ ГИ РАЗГЛЕДУВА ВРАБОТУВАЊАТА НА СИНОТ И БРАТОТ НА ПРАТЕНИЧКАТА МИРА СТОЈЧЕВСКА

Антикорупциската комисија ќе го испитува вработувањето на синот и братот на пратеничката на СДСМ Мира Стојчевска. Синот на Стојчевска е вработен во др ...
ЗАР ТРЕБАШЕ ДА КРЕНАМ РАКА И ДА КАЖАМ „ЈАС СУМ БАЏАНАК“, ВЕЛИ АНТИКОРУПЦИОНЕРОТ НУРИ БАЈРАМИ

ЗАР ТРЕБАШЕ ДА КРЕНАМ РАКА И ДА КАЖАМ „ЈАС СУМ БАЏАНАК“, ВЕЛИ АНТИКОРУПЦИОНЕРОТ НУРИ БАЈРАМИ

Членот на Антикорупциската комисија Нури Бајрами, кој е баџанак на претседателот на Собранието Талат Џафери, кажа дека не крие ништо и побара од јавно ...
БАЏАНАК НЕ Е БЛИСКО ЛИЦЕ, НЕМА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕС ВО СЛУЧАЈОТ НА АНТИКОРУПЦИОНЕРОТ НУРИ БАЈРАМИ, ОДЛУЧИ АНТИКОРУПЦИСКАТА КОМИСИЈА

БАЏАНАК НЕ Е БЛИСКО ЛИЦЕ, НЕМА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕС ВО СЛУЧАЈОТ НА АНТИКОРУПЦИОНЕРОТ НУРИ БАЈРАМИ, ОДЛУЧИ АНТИКОРУПЦИСКАТА КОМИСИЈА

Антикорупциската комисија смета дека не станува збор за конфликт на интереси во случајот на антикорупционерот Нури Бајрами кој е баџанак на претседате ...
НЕ Е СПОРНО ШТО МОЈОТ БАЏАНАК Е ИЗБРАН ЗА ЧЛЕН НА АНТИКОРУПЦИСКА, ВЕЛИ ТАЛАТ ЏАФЕРИ

НЕ Е СПОРНО ШТО МОЈОТ БАЏАНАК Е ИЗБРАН ЗА ЧЛЕН НА АНТИКОРУПЦИСКА, ВЕЛИ ТАЛАТ ЏАФЕРИ

Претседателот на Собранието Талат Џафери смета дека нема ништо спорно во изборот на неговиот баџанак Нури Бајрами за член на новата Антикорупциската к ...
НОВИТЕ АНТИКОРУПЦИОНЕРИ ДАДОА ЗАКЛЕТВА

НОВИТЕ АНТИКОРУПЦИОНЕРИ ДАДОА ЗАКЛЕТВА

Новите антикорупционери денеска во Собранието дадоа свечена заклетва, откако попладнето со 65 гласа „за“ и 10 воздржани беа избрани на пленарна седниц ...
РЕВИЗОРКАТА БИЛЈАНА ИВАНОВСКА ПРЕДЛОЖЕНА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛКА НА АНТИКОРУПЦИСКАТА КОМИСИЈА

РЕВИЗОРКАТА БИЛЈАНА ИВАНОВСКА ПРЕДЛОЖЕНА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛКА НА АНТИКОРУПЦИСКАТА КОМИСИЈА

Собраниската Комисија за избори и именување едногласно ги изгласа новите шест членови на Антикорупциската комисија и за претседател ја предложи ревизо ...
ПОЗНАТИ ПРВОРАНГИРАНИТЕ КАНДИДАТИ ЗА АНТИКОРУПЦИСКАТА КОМИСИЈА

ПОЗНАТИ ПРВОРАНГИРАНИТЕ КАНДИДАТИ ЗА АНТИКОРУПЦИСКАТА КОМИСИЈА

Комисијата за селекција на кандидатите за избор на членови и претседател на Антикорупциската комисија вечерва заврши со бодување на пријавените кандид ...
ВО СОБРАНИЕ ПРОДОЛЖУВААТ ИНТЕРВЈУАТА НА 57 ПРИЈАВЕНИ ЗА АНТИКОРУПЦИСКАТА КОМИСИЈА ЗА ДА СЕ УТВРДАТ 7 КАНДИДАТИ

ВО СОБРАНИЕ ПРОДОЛЖУВААТ ИНТЕРВЈУАТА НА 57 ПРИЈАВЕНИ ЗА АНТИКОРУПЦИСКАТА КОМИСИЈА ЗА ДА СЕ УТВРДАТ 7 КАНДИДАТИ

Продолжуваат интервјуата на кандидатите за претседател на Државната комисија за спречување на корупција (ДКСК) во собраниската Комисија за избори и им ...
СЕКОЈ ИМА ПРАВО ДА ПРИЈАВИ КОРУПЦИЈА СО НОВИОТ ЗАКОН ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА КОРУПЦИЈА И СУДИР НА ИНТЕРЕСИ

СЕКОЈ ИМА ПРАВО ДА ПРИЈАВИ КОРУПЦИЈА СО НОВИОТ ЗАКОН ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА КОРУПЦИЈА И СУДИР НА ИНТЕРЕСИ

Со новиот Закон за спречување на корупција и судир на интереси, изрично е гарантирано правото на секој да пријави корупција, вели министерката за прав ...
1 2 3 5 10 / 43 НАПИСИ