Таг: Антикорупциската комисија

АНТИКОРУПЦИОНЕРОТ ГОРАН МИЛЕНКОВ СИ ПОДНЕСЕ ОСТАВКА ОД ЗДРАВСТВЕНИ ПРИЧИНИ

АНТИКОРУПЦИОНЕРОТ ГОРАН МИЛЕНКОВ СИ ПОДНЕСЕ ОСТАВКА ОД ЗДРАВСТВЕНИ ПРИЧИНИ

Антикорупционерот Горан Миленков денеска си поднесе оставка од функцијата член на Државната комисија за спречување на корупција. Миленков за САКАМД ...
ВО АНТИКОРУПЦИСКА СИ ЗЕМАЛЕ ПАРИ ЗА ПАТНИ ТРОШОЦИ СО ЛАЖНИ НАЛОЗИ, А НЕКОИ НЕ ОДЕЛЕ НИ НА РАБОТА

ВО АНТИКОРУПЦИСКА СИ ЗЕМАЛЕ ПАРИ ЗА ПАТНИ ТРОШОЦИ СО ЛАЖНИ НАЛОЗИ, А НЕКОИ НЕ ОДЕЛЕ НИ НА РАБОТА

На членовите на Антикорупциската комисија им се исплаќале патни трошоци затоа што доаѓале на седници, а исплата се вршела врз основа на неверодостојни ...
2 / 2 НАПИСИ