Таг: апликација

1 2 3 10 / 28 НАПИСИ
ПРОРАБОТЕ АПЛИКАЦИЈАТА „МОЕ ЗДРАВЈЕ“, КАДЕ СЕ СОБРАНИ СИТЕ ПОДАТОЦИ НА ПАЦИЕНТИТЕ

ПРОРАБОТЕ АПЛИКАЦИЈАТА „МОЕ ЗДРАВЈЕ“, КАДЕ СЕ СОБРАНИ СИТЕ ПОДАТОЦИ НА ПАЦИЕНТИТЕ

Податоци за реализирани прегледи кај матичен лекар, специјалистички, лабораториски, дијагностички и болнички упати, рецепти, примени вакцини, содржи а ...
ИЗРАБОТЕН ПРВ ЗЕЛЕН КАТАСТАР НА ВЕЛЕС, ПРЕБРОЈАНИ СЕ 2,5 ИЛЈАДИ ДРВЈА

ИЗРАБОТЕН ПРВ ЗЕЛЕН КАТАСТАР НА ВЕЛЕС, ПРЕБРОЈАНИ СЕ 2,5 ИЛЈАДИ ДРВЈА

Изработен е зелениот катастар на Велес, при што биле пребрojани 2,5 илјади зимзелени и листопадни дрва во градот, мапирани се 27 површиини каде треба ...
УНГАРИЈА ГЛАСАШЕ ПРОТИВ ЧЛЕНСТВОТО НА КОСОВО ВО СОВЕТ НА ЕВРОПА, ИАКО ЈА ПРИЗНАВА НЕЗАВИСНОСТА

УНГАРИЈА ГЛАСАШЕ ПРОТИВ ЧЛЕНСТВОТО НА КОСОВО ВО СОВЕТ НА ЕВРОПА, ИАКО ЈА ПРИЗНАВА НЕЗАВИСНОСТА

Косово го направи првиот чекор кон приклучување на Советот на Европа, и покрај силното противење на Србија. Комитетот на министри на Советот на Европа ...
НАД 7.000 ЛИЦА СО ОШТЕТЕН СЛУХ ЧЕКААТ АПЛИКАЦИЈА ЗА ПРИСТАП ДО БРОЈОТ 112 ЗА ИТНИ СИТУАЦИИ

НАД 7.000 ЛИЦА СО ОШТЕТЕН СЛУХ ЧЕКААТ АПЛИКАЦИЈА ЗА ПРИСТАП ДО БРОЈОТ 112 ЗА ИТНИ СИТУАЦИИ

Над 7.000 лица со оштетен слух ја чекат апликацијата која ќе им овозможи пристап до повикувачкиот број 112 за итни случаи, како и поквалитетна услуга ...
„МОЈ ДДВ“ НЕ РАБОТИ ОТИ СЕ АЖУРИРА, НО СО МАЛА ИЗМЕНА МОЖАТ И ПОНАТАМУ ДА СКЕНИРААТ СМЕТКИ, ВЕЛАТ ОД УЈП

„МОЈ ДДВ“ НЕ РАБОТИ ОТИ СЕ АЖУРИРА, НО СО МАЛА ИЗМЕНА МОЖАТ И ПОНАТАМУ ДА СКЕНИРААТ СМЕТКИ, ВЕЛАТ ОД УЈП

Апликацијата „Мој ДДВ“ не работи бидејќи се врши прилагодување и ажурирање. Но, како што велат од Управата за јавни приходи (УЈП), додека трае ажурира ...
НА МОЕТО ДЕТЕ НА ТИКТОК МУ БАРАА ТОПЛЕС ФОТОГРАФИИ – ИСТРАЖУВАЊЕ ПОКАЖА ДЕКА ВО МАКЕДОНИЈА И ЧЕТИРИГОДИШНИЦИ СЕ ЗАКАЧЕНИ НА АПЛИКАЦИЈАТА

НА МОЕТО ДЕТЕ НА ТИКТОК МУ БАРАА ТОПЛЕС ФОТОГРАФИИ – ИСТРАЖУВАЊЕ ПОКАЖА ДЕКА ВО МАКЕДОНИЈА И ЧЕТИРИГОДИШНИЦИ СЕ ЗАКАЧЕНИ НА АПЛИКАЦИЈАТА

Децата во Македонија најмногу ја користат апликацијата ТикТок за да гледаат видеа со песни и танцување, клипови снимени од нивни врсници или креативни ...
РУСИЈА ЈА ОБВИНИ АМЕРИКА ДЕКА Ѝ СЕ МЕША ВО ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ

РУСИЈА ЈА ОБВИНИ АМЕРИКА ДЕКА Ѝ СЕ МЕША ВО ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ

Русија ги обвини САД дека ѝ се мешаат во парламентарните избори кои ќе се одржат следната недела. Портпаролката на руското министерство за надвореш ...
СЛЕПИТЕ И ЛИЦАТА СО ОШТЕТЕН ВИД СО АПЛИКАЦИЈАТА „КИКО“ ЌЕ ГИ СЛУШААТ ПИШАНИТЕ ТЕКСТОВИ

СЛЕПИТЕ И ЛИЦАТА СО ОШТЕТЕН ВИД СО АПЛИКАЦИЈАТА „КИКО“ ЌЕ ГИ СЛУШААТ ПИШАНИТЕ ТЕКСТОВИ

„Кико“ е именувана апликацијата за слепите и лицата со оштетен вид во земјава, со која пишаниот текст може да го чујат во гласовна форма. Апликацијата ...
„ТИНДЕР“ И ДРУГИ АПЛИКАЦИИ ЗА СПОЈУВАЊЕ ЌЕ ИМ ДАДАТ ПОВОЛНОСТИ НА ВАКЦИНИРАНИТЕ КОРИСНИЦИ

„ТИНДЕР“ И ДРУГИ АПЛИКАЦИИ ЗА СПОЈУВАЊЕ ЌЕ ИМ ДАДАТ ПОВОЛНОСТИ НА ВАКЦИНИРАНИТЕ КОРИСНИЦИ

„Тиндер“, „Хинџ“, „Бамбл“ и други апликации за спојување ќе им овозможат на британските корисници да покажат дали се вакцинирале против ковид-19, а он ...
ИТАЛИЈА ГО ЗАБРАНИ ТИКТОК ЗА ДЕЛ ОД КОРИСНИЦИТЕ ПО СМРТТА НА 10-ГОДИШНО ДЕВОЈЧЕ КОЕ УЧЕСТВУВАЛО ВО ПРЕДИЗВИК СО ОНЕСВЕСТУВАЊЕ

ИТАЛИЈА ГО ЗАБРАНИ ТИКТОК ЗА ДЕЛ ОД КОРИСНИЦИТЕ ПО СМРТТА НА 10-ГОДИШНО ДЕВОЈЧЕ КОЕ УЧЕСТВУВАЛО ВО ПРЕДИЗВИК СО ОНЕСВЕСТУВАЊЕ

Италијанските власти му наредија на ТикТок да го блокира пристапот на корисниците чија што возраст не може да се потврди. Забраната доаѓа само неколку ...
1 2 3 10 / 28 НАПИСИ