Таг: Арбен Таравари

1 6 7 8 9 80 / 90 НАПИСИ
ПРЕД И ПОТОА

ПРЕД И ПОТОА

1 Како запнале да го бранат пратениците на ВМРО-ДПМНЕ јавниот обвинител Марко Зврлески од разрешување,  името толку нема да го бранат. Ама, од името н ...
НЕЗАДОВОЛИТЕЛНА ХИГИЕНА ЗАТЕКНАЛЕ ИНСПЕKТОРИТЕ НА КЛИНИКАТА ЗА ГИНЕКОЛОГИЈА ПРИ ВОНРЕДНИОТ НАДЗОР ПО НАЛОГ НА ТАРАВАРИ

НЕЗАДОВОЛИТЕЛНА ХИГИЕНА ЗАТЕКНАЛЕ ИНСПЕKТОРИТЕ НА КЛИНИКАТА ЗА ГИНЕКОЛОГИЈА ПРИ ВОНРЕДНИОТ НАДЗОР ПО НАЛОГ НА ТАРАВАРИ

Незадоволителна санитарно-хигиенска состојба вчеравечер констатирале инспекторите од Државниот санитарен и здравствен инспекторат на клиниките за Гине ...
ИТНО ДА СЕ ВРАБОТАТ 30 СЕСТРИ ЗА ДА СЕ ОТВОРИ БАРЕМ ЕДНА ОД ЗАТВОРЕНИТЕ ХИРУРШКИ САЛИ, ПОБАРАА ОД БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ ОД ТАРАВАРИ

ИТНО ДА СЕ ВРАБОТАТ 30 СЕСТРИ ЗА ДА СЕ ОТВОРИ БАРЕМ ЕДНА ОД ЗАТВОРЕНИТЕ ХИРУРШКИ САЛИ, ПОБАРАА ОД БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ ОД ТАРАВАРИ

Одобрение итно да се ангажираат 30 медицински сестри со договор на дело и финансиска согласност да се вработат уште 60 медицински сестри побарал дирек ...
БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ БАРА ПОМОШ ОД ТАРАВАРИ ОТИ ПОЛА ГОДИНА СЕ ЗАТВОРЕНИ ЧЕТИРИ ХИРУРШКИ САЛИ

БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ БАРА ПОМОШ ОД ТАРАВАРИ ОТИ ПОЛА ГОДИНА СЕ ЗАТВОРЕНИ ЧЕТИРИ ХИРУРШКИ САЛИ

Четири хируршки сали и три одделенија во градската општа болница „8 Септември“ пола година се затворени, бидејќи болницата има недостиг од медицински ...
ТОДОРОВ ПЛАЌАЛ ХОНОРАРЦИ ПО 2.000 ЕВРА МЕСЕЧНО, ВЕЛИ ТАРАВАРИ

ТОДОРОВ ПЛАЌАЛ ХОНОРАРЦИ ПО 2.000 ЕВРА МЕСЕЧНО, ВЕЛИ ТАРАВАРИ

Министерството за здравство ги ревидира хонорарите од над 100.000 денари месечно, што ги земале луѓе ангажирани од поранешниот министер за здравство Н ...
ТАРАВАРИ ВЕТИ ДЕКА ЌЕ ОБЕЗБЕДИ ПАРИ ЗА ДА НЕ СЕ ЗАТВОРАТ СЕРВИСИТЕ ЗА ЛИЦА СО ХИВ

ТАРАВАРИ ВЕТИ ДЕКА ЌЕ ОБЕЗБЕДИ ПАРИ ЗА ДА НЕ СЕ ЗАТВОРАТ СЕРВИСИТЕ ЗА ЛИЦА СО ХИВ

Нема да се затворат сервисите за поддршка на лицата со ХИВ, корисниците на дроги, сексуалните работници и останатите маргинализирани заедници. Ова ден ...
КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР НЕ ПЛАЌАЛ ВОДА ТРИ ГОДИНИ, А НЕ ДЕСЕТ, ПОЈАСНИ „ВОДОВОД“

КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР НЕ ПЛАЌАЛ ВОДА ТРИ ГОДИНИ, А НЕ ДЕСЕТ, ПОЈАСНИ „ВОДОВОД“

Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ во Скопје  нема платено вода за околу три години, појасни  ЈП„Водовод и канализација“ откако министерот за здравство ...
НЕВЛАДИНИТЕ ПОБАРАА ПОМОШ ОД ТАРАВАРИ ЗА ДА НЕ СЕ ЗАТВОРАТ СЕРВИСИТЕ ЗА ЛИЦАТА СО ХИВ

НЕВЛАДИНИТЕ ПОБАРАА ПОМОШ ОД ТАРАВАРИ ЗА ДА НЕ СЕ ЗАТВОРАТ СЕРВИСИТЕ ЗА ЛИЦАТА СО ХИВ

Итно да се најде решение за да не се затворат од први следниот месец сервисите за поддршка на сексуалните работници, лицата што инјектираат дроги, лиц ...
ЗДРАВО ТАРАВАРИ – ОТВОРЕНА ДИРЕКТНА ТЕЛЕФОНСКА ЛИНИЈА ЗА КОНТАКТ СО МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО

ЗДРАВО ТАРАВАРИ – ОТВОРЕНА ДИРЕКТНА ТЕЛЕФОНСКА ЛИНИЈА ЗА КОНТАКТ СО МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО

Граѓаните од денеска можат директно да му се пожалат на министерот за здравство Арбен Тарабари за неправилности, нерегуларности и корупција во здравст ...
ЌЕ СЕ ЗГОЛЕМИ ВРЕМЕТО ЗА ПРЕГЛЕД НА ПАЦИЕНТИТЕ ВО МОЈТЕРМИН, НАЈАВИ ТАРАВАРИ

ЌЕ СЕ ЗГОЛЕМИ ВРЕМЕТО ЗА ПРЕГЛЕД НА ПАЦИЕНТИТЕ ВО МОЈТЕРМИН, НАЈАВИ ТАРАВАРИ

Ќе се продолжи времето за преглед на пациентите кај специјалистите во секундарно и терциерното јавно здравство. Ова е една од промените што ќе ги прет ...
1 6 7 8 9 80 / 90 НАПИСИ