Таг: арена

ШАРЕНИТЕ ГО ИСВИРКАА ГРУЕВСКИ КАЈ „МЕРИОТ“, СТИГНАА ПРЕД ВЛАДА

ШАРЕНИТЕ ГО ИСВИРКАА ГРУЕВСКИ КАЈ „МЕРИОТ“, СТИГНАА ПРЕД ВЛАДА

Демонстрантите стигнаа пред Влада. Се пуштаат снимки од бомбите на опозицијата и се чекаат говорите на организаторите. Шарената револуц ...
ШАРЕНИТЕ РЕВОЛУЦИОНЕРИ ТРГНАА КОН СОБРАНИЕ

ШАРЕНИТЕ РЕВОЛУЦИОНЕРИ ТРГНАА КОН СОБРАНИЕ

„Молкот е еднаков на смрт“ и „Шарам правда барам“ се транпарентите со кои вечерва шарените револуционери го почнааа протестот. Има и трена ...
2 / 2 НАПИСИ