Таг: архелошки локалитет

ЗА ШЕСТ МЕСЕЦИ ВО СТОБИ ИМАЛО 10 ИЛЈАДИ ПОСЕТИТЕЛИ, ПОВЕЌЕ ДОМАШНИ ОТКОЛКУ СТРАНЦИ

ЗА ШЕСТ МЕСЕЦИ ВО СТОБИ ИМАЛО 10 ИЛЈАДИ ПОСЕТИТЕЛИ, ПОВЕЌЕ ДОМАШНИ ОТКОЛКУ СТРАНЦИ

Во првите шест месеци од годинава археолошкиот локалитет Стоби го посетиле 10 илјади туристи, повеќето домашни, најчесто ученици во рамките на организ ...
СКУЛПТУРА НА БОГОТ ДИОНИС СО ПАНТЕР ОТКРИЕНА ВО СТОБИ

СКУЛПТУРА НА БОГОТ ДИОНИС СО ПАНТЕР ОТКРИЕНА ВО СТОБИ

Мермерна скулптура со претстава на богот Дионис открија минатата недела археолозите на локалитететот Стоби, за време на истражувањата во рамките на ле ...
2 / 2 НАПИСИ