Таг: Атина Бојаџи

ЕСМА, ЖИВКО ПОПОВСКИ, СЛАВКО ЈАНЕВСКИ, БЛАЖЕ КОНЕСКИ, ЃОРЃИ КОЛОЗОВ И БУШТУР ЌЕ ДОБИЈАТ УЛИЦИ ВО СКОПЈЕ

ЕСМА, ЖИВКО ПОПОВСКИ, СЛАВКО ЈАНЕВСКИ, БЛАЖЕ КОНЕСКИ, ЃОРЃИ КОЛОЗОВ И БУШТУР ЌЕ ДОБИЈАТ УЛИЦИ ВО СКОПЈЕ

Народни херои, архитекти, ректори на скопскиот универзитет, претседателите на Собранието, почесни граѓани на Скопје, уметници и спортисти ќе добијат с ...
ПОЧИНА ЛЕГЕНДАТА НА МАРАТОНСКОТО ПЛИВАЊЕ ВО МАКЕДОНИЈА, АЛЕКСАНДАР ЛЕКО РАДИЌ

ПОЧИНА ЛЕГЕНДАТА НА МАРАТОНСКОТО ПЛИВАЊЕ ВО МАКЕДОНИЈА, АЛЕКСАНДАР ЛЕКО РАДИЌ

Во Охрид, на 87 годишна возраст, синоќа почина познатиот професор и тренер, пливачката легенда и доајен на маратонското пливање во Македонија, Алексан ...
2 / 2 НАПИСИ