Таг: автобуска

ОШТЕТЕНИ ГОЛЕМ БРОЈ АВТОБУСКИ ПОСТОЈКИ ВО БИТОЛА, ОПШТИНАТА НЕ ПРИЈАВИЛА ВО ПОЛИЦИЈА

ОШТЕТЕНИ ГОЛЕМ БРОЈ АВТОБУСКИ ПОСТОЈКИ ВО БИТОЛА, ОПШТИНАТА НЕ ПРИЈАВИЛА ВО ПОЛИЦИЈА

Изминативе неколку дена оштетени се голем број од автобуските постојки во Битола. Искршени или оштетени се објектите на стојалиштата, кои претходно це ...
ЗАБРАНАТА ЗА ГРУПИРАЊЕ НЕ ВАЖИ ЗА РОДИТЕЛИ СО ДЕЦА И ПРИ ЧЕКАЊЕ АВТОБУС

ЗАБРАНАТА ЗА ГРУПИРАЊЕ НЕ ВАЖИ ЗА РОДИТЕЛИ СО ДЕЦА И ПРИ ЧЕКАЊЕ АВТОБУС

Владата на вчерашната седница донесе одлука во кои услови нема да важи мерката за забрана за групирање на повеќе од 4 лица на јавен простор во текот н ...
ТОАЛЕТИ ЗА ГРУПНА УПОТРЕБА ВО НОВАТА АВТОБУСКА ВО ОХРИД

ТОАЛЕТИ ЗА ГРУПНА УПОТРЕБА ВО НОВАТА АВТОБУСКА ВО ОХРИД

Новата автобуска станица во Охрид почна со работа со уникатни тоалети. Меѓуградската автобуска станица почна да работи во петокот, а она што најмногу ...
3 / 3 НАПИСИ