Таг: автопат Миладиновци-Штип

ПОКРАЈ АВТОПАТОТ МИЛАДИНОВЦИ-ШТИП ЌЕ СЕ ЗАСАДАТ 600.000 БАГРЕМИ, КАЖА ЗАЕВ НА СВЕЧЕНО ПУШТАЊЕ ВО УПОТРЕБА

ПОКРАЈ АВТОПАТОТ МИЛАДИНОВЦИ-ШТИП ЌЕ СЕ ЗАСАДАТ 600.000 БАГРЕМИ, КАЖА ЗАЕВ НА СВЕЧЕНО ПУШТАЊЕ ВО УПОТРЕБА

Автопатот Миладиновци-Штип денеска свечено беше пуштен во употреба. Автопатот беше пуштен за сообраќај на 5 јуни и тогаш од Министерството за транспор ...
АВТОПАТОТ МИЛАДИНОВЦИ-ШТИП ПУШТЕН ВО УПОТРЕБА, НЕМА ДА ИМА СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ

АВТОПАТОТ МИЛАДИНОВЦИ-ШТИП ПУШТЕН ВО УПОТРЕБА, НЕМА ДА ИМА СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ

Новиот автопат Миладиновци-Штип денеска е пуштен во употреба и тој ќе го скрати патувањето од Скопје до Штип за околу половина час. Во првиот автопат ...
ОПАШ ОД БИК

ОПАШ ОД БИК

1 Тоа дека пратеникот Павле Богоевски си е кабает што прекршил закон и купувал нелегални сустанци не е спорно. Самиот си призна и треба да си ја носи ...
ПОТПИШАН АНЕКСОТ ЗА ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА РОКОТ ЗА АВТОПАТОТ СКОПЈЕ-ШТИП ДО 30 СЕПТЕМВРИ СЛЕДНАТА ГОДИНА

ПОТПИШАН АНЕКСОТ ЗА ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА РОКОТ ЗА АВТОПАТОТ СКОПЈЕ-ШТИП ДО 30 СЕПТЕМВРИ СЛЕДНАТА ГОДИНА

Владата и кинеската фирма „Синохидро“ денес потпишаа анекс на договорот за продолжување на рокот за изградба на автопатот Миладиновци-Штип. „Автопа ...
КИНЕСКИОТ АВТОПАТ ПРИСТИГНА ВО СОБРАНИЕ, ПРАТЕНИЦИТЕ ТРЕБА ДА ОДОБРАТ ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА ГРАДБАТА

КИНЕСКИОТ АВТОПАТ ПРИСТИГНА ВО СОБРАНИЕ, ПРАТЕНИЦИТЕ ТРЕБА ДА ОДОБРАТ ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА ГРАДБАТА

Пратениците во Собранието треба да изгласаат измени на законите со кои ќе се овозможи продоложување на градбата на автопатскитеделници од Миладиновци ...
5 / 5 НАПИСИ