Таг: балансер

БАЛАНСЕР ЗА ТОЈОТА

БАЛАНСЕР ЗА ТОЈОТА

Најмал проблем е што Мерко е ставен на црната листа на САД. Поголем проблем е сите ние сме на црна листа во сопствената држава. ...
ВЛАДАТА ЌЕ ДОЗВОЛИ НА ДРЖАВНО ДА СЕ ВРАБОТУВА ДИЈАСПОРА ЗА ДА БИДАТ 29,52 ОТСТО АЛБАНЦИ, ОД БАЛАНСЕРОТ ЌЕ СЕ ВАДАТ САМО НЕПОПИШАНИТЕ

ВЛАДАТА ЌЕ ДОЗВОЛИ НА ДРЖАВНО ДА СЕ ВРАБОТУВА ДИЈАСПОРА ЗА ДА БИДАТ 29,52 ОТСТО АЛБАНЦИ, ОД БАЛАНСЕРОТ ЌЕ СЕ ВАДАТ САМО НЕПОПИШАНИТЕ

Во државните институции и министерствата почнаа подготовките за усогласување на вработувањата по етничка линија откако министерот за информатичко општ ...
НА ДРЖАВНО ЌЕ СЕ ВРАБОТУВААТ 31,5 ОТСТО АЛБАНЦИ ОТИ ТАКА СИ ПРЕСМЕТАЛ МИНИСТЕРОТ АЛИТИ, МЕСТО 24,3 ОТСТО КАКО ШТО ВЕЛИ ЗАКОНОТ

НА ДРЖАВНО ЌЕ СЕ ВРАБОТУВААТ 31,5 ОТСТО АЛБАНЦИ ОТИ ТАКА СИ ПРЕСМЕТАЛ МИНИСТЕРОТ АЛИТИ, МЕСТО 24,3 ОТСТО КАКО ШТО ВЕЛИ ЗАКОНОТ

Според методологијата која си ја усогласил министерот за информатичко општество и администрација (МИОА) Адмирим Алити, отсега во државните институции ...
3 / 3 НАПИСИ