Таг: Бејли

55 ЧИЗМИ

55 ЧИЗМИ

1 Што правите?  Еве чекаме.  Што чекате? Чекаме да дојде рокот да видиме дали мандатарот ќе може да состави влада. И што ако не состави? Ќе чекаме нов ...
САД ОЧЕКУВА НОВА ЛИДЕРСКА СРЕДБА НАСКОРО

САД ОЧЕКУВА НОВА ЛИДЕРСКА СРЕДБА НАСКОРО

Американската амбасада во Скопје смета дека четирите партии потписнички на Договорот од Пржино наредниве денови ќе постигнат договор за нова лидереска ...

СУБВЕНЦИЈА ЗА КАТИЦА

   1 Што убаво име му дало Специјалното обвинителство на неговата прва акција. Титаник.  Настанот буди морничави слики, ама изборот на име ...
3 / 3 НАПИСИ