Таг: беким максути

МАГИЧЕН КРУГ

МАГИЧЕН КРУГ

Не ме карај со шефот, да си ја повозам уште еден мандат службената кола. ...
ПРВИОТ СЕРВИСИРАН АВИОН ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАРИ ЌЕ ПОЛЕТА ВО ОКТОМВРИ, ДОТОГАШ ТРИТЕ СЕ ПРИЗЕМЈЕНИ

ПРВИОТ СЕРВИСИРАН АВИОН ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАРИ ЌЕ ПОЛЕТА ВО ОКТОМВРИ, ДОТОГАШ ТРИТЕ СЕ ПРИЗЕМЈЕНИ

Авионите за гасење на пожари „ер трактори“ не смеат да полетаат, среде топлотен бран и додека горат десетици пожари низ Македонија, зашто уште не почн ...
АВИОНИТЕ ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАР НЕ ЛЕТААТ ЗАШТО СЕРВИСЕРОТ НÈ УЦЕНУВА СО МНОГУ ПАРИ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ДЗС МАКСУТИ

АВИОНИТЕ ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАР НЕ ЛЕТААТ ЗАШТО СЕРВИСЕРОТ НÈ УЦЕНУВА СО МНОГУ ПАРИ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ДЗС МАКСУТИ

Трите авиони за гасење пожар „Ер Трактор“ кои повеќе од две години не се извадени од хангарите зашто не се сервисирани, сепак ќе се сервисираат откако ...
3 / 3 НАПИСИ