Таг: „Бетон-Штип“

1 213 / 13 НАПИСИ
МИНИСТЕРКАТА ЗА КУЛТУРА КАНЧЕСКА-МИЛЕВСКА ДОЈДЕ НА РАСПИТ ВО СУДОТ, ВЛЕЗЕ ОД ЗАДНИОТ ВЛЕЗ

МИНИСТЕРКАТА ЗА КУЛТУРА КАНЧЕСКА-МИЛЕВСКА ДОЈДЕ НА РАСПИТ ВО СУДОТ, ВЛЕЗЕ ОД ЗАДНИОТ ВЛЕЗ

Министерката за култура Елизабета Канческа-Милевска денеска дојде на распит во Основниот суд Скопје 1. Таа во судот влезе од задната врата што ја кори ...
„БЕТОН ШТИП“ НЕМА ГРАДЕНО НИШТО ПРЕД ДА ГО ДОБИЕ ТЕНДЕРОТ ЗА ДОГРАДБА НА МУЗЕЈОТ НА ВМРО, ТВРДИ ОСОМНИЧЕНАТА МИНИСТЕРКА КАНЧЕСКА-МИЛЕВСКА

„БЕТОН ШТИП“ НЕМА ГРАДЕНО НИШТО ПРЕД ДА ГО ДОБИЕ ТЕНДЕРОТ ЗА ДОГРАДБА НА МУЗЕЈОТ НА ВМРО, ТВРДИ ОСОМНИЧЕНАТА МИНИСТЕРКА КАНЧЕСКА-МИЛЕВСКА

АД „Бетон Штип“ нема градежни активности за доградба на Музејот на ВМРО пред да го добие тендерот на 5 август 2011 година, тврди министерката за култу ...
И НАЈБОГАТИОТ МАКЕДОНЕЦ, БИЗНИСМЕНОТ ОРЦЕ КАМЧЕВ ДОЈДЕ НА РАСПИТ ВО СЈО

И НАЈБОГАТИОТ МАКЕДОНЕЦ, БИЗНИСМЕНОТ ОРЦЕ КАМЧЕВ ДОЈДЕ НА РАСПИТ ВО СЈО

Бизнисменот Јордан (Орце) Камчев денеска дојде на распит во СЈО. Од Специјалното јавно обвинителство не кажуваат во кое својство и за кој случај е пов ...
1 213 / 13 НАПИСИ