Таг: Билјана Бришковска

МЕНИЦИТЕ НА КАНДИДАТИТЕ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИЦИ НА ВМРО-ДПМНЕ БИЛЕ ОСТАВАНИ КАЈ ОБВИНЕТАТА БРИШКОСКА, СЕ СЛУШНА ВО РАЗГОВОР НА ЈАНАКИЕСКИ НА „ТИТАНИК“

МЕНИЦИТЕ НА КАНДИДАТИТЕ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИЦИ НА ВМРО-ДПМНЕ БИЛЕ ОСТАВАНИ КАЈ ОБВИНЕТАТА БРИШКОСКА, СЕ СЛУШНА ВО РАЗГОВОР НА ЈАНАКИЕСКИ НА „ТИТАНИК“

Пред локалните избори во 2013 година, тогашната владејачка ВМРО-ДПМНЕ собирала меници од кандидатите за градоначалници, открија бомбите за случајот „Т ...
ВАНГЕЛОВСКИ НЕ ЈА ДАВА САЛАТА ВО ВРХОВЕН ЗА ДА МУ СЕ СУДИ НА ГРУЕВСКИ И НАЈВИСОКИТЕ ЕКСФУНКЦИОНЕРИ НА ВМРО-ДПМНЕ ЗА ИЗБОРНИОТ КРИМИНАЛ ВО „ТИТАНИК“

ВАНГЕЛОВСКИ НЕ ЈА ДАВА САЛАТА ВО ВРХОВЕН ЗА ДА МУ СЕ СУДИ НА ГРУЕВСКИ И НАЈВИСОКИТЕ ЕКСФУНКЦИОНЕРИ НА ВМРО-ДПМНЕ ЗА ИЗБОРНИОТ КРИМИНАЛ ВО „ТИТАНИК“

Судењето за најголемиот случај на СЈО „Титаник“, каде за злосторничко здружување за изборен криминал во периодот од 2011 до 2014 година се обвинети ек ...
И ЕДМОНД ТЕМЕЛКО, ЗА КОГО СЕ БАРАШЕ ПРИТВОР ЗА ИСТРАГАТА ВО „ТИТАНИК“, ОСТАНУВА БЕЗ ПАСОШ

И ЕДМОНД ТЕМЕЛКО, ЗА КОГО СЕ БАРАШЕ ПРИТВОР ЗА ИСТРАГАТА ВО „ТИТАНИК“, ОСТАНУВА БЕЗ ПАСОШ

Тричлениот совет на одделението за организиран криминал и корупција на Апелациониот суд Скопје на нејавна седница вчера одлучил на обвинетиот Едмонд Т ...
3 / 3 НАПИСИ