Таг: Благуњо дејче пожаранче

НЕОСТВАРЕНАТА ЉУБОВ НА АЦЕ АБАЏИЈАТА КОН УБАВАТА БЛАГУЊА ЈА СОЗДАЛА ПЕСНАТА „БЛАГУЊО ДЕЈЧЕ ПОЖАРАНЧЕ“

НЕОСТВАРЕНАТА ЉУБОВ НА АЦЕ АБАЏИЈАТА КОН УБАВАТА БЛАГУЊА ЈА СОЗДАЛА ПЕСНАТА „БЛАГУЊО ДЕЈЧЕ ПОЖАРАНЧЕ“

Тетово отсекогаш имало убави жени. Но, за разлика од сега, тетовци во почетокот на минатиот век знаеле убавите тетовки да ги опеат во песни, кои и ден ...
1 / 1 НАПИСИ