Таг: боксирач

УЛИЧНИ БАНДИ МАЛТРЕТИРААТ ДЕЦА ВО ШКОЛСКИ ДВОР ДО ПОЛИЦИСКА СТАНИЦА

УЛИЧНИ БАНДИ МАЛТРЕТИРААТ ДЕЦА ВО ШКОЛСКИ ДВОР ДО ПОЛИЦИСКА СТАНИЦА

Група од 12-тина малолетници која во Центар доаѓа од друга општина, четири пати за 10 дена физички напаѓа, тероризира и присилно со нож и боксирач бар ...
ПРИТВОР ОД 8 ДЕНА ЗА ПРОФЕСОРОТ КОЈ СО БОКСИРАЧ ПРЕТЕПА УЧЕНИК ВО СТРУШКАТА ГИМНАЗИЈА

ПРИТВОР ОД 8 ДЕНА ЗА ПРОФЕСОРОТ КОЈ СО БОКСИРАЧ ПРЕТЕПА УЧЕНИК ВО СТРУШКАТА ГИМНАЗИЈА

Притвор од 8 дена доби професорот кој вчера со боксирач претепа ученик во струшката гимназија „Ибраим Темо“, соопшти Основното јавно обвинителство Стр ...
2 / 2 НАПИСИ