Таг: болница

1 2 3 4 34 20 / 335 НАПИСИ
КУМАНОВСКАТА БОЛНИЦА ОД ДЕНЕСКА ЌЕ СЕ ГРЕЕ НА ГАС, ГАСИФИКАЦИЈАТА ЧИНЕШЕ 300 ИЛЈАДИ ЕВРА ШТО ГИ ОБЕЗБЕДИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

КУМАНОВСКАТА БОЛНИЦА ОД ДЕНЕСКА ЌЕ СЕ ГРЕЕ НА ГАС, ГАСИФИКАЦИЈАТА ЧИНЕШЕ 300 ИЛЈАДИ ЕВРА ШТО ГИ ОБЕЗБЕДИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

Општата болница во Куманово од денеска ќе се грее не гас, откако е инсталиран нов систем за греење за кој Министерството за здравство обезбеди 300 илј ...
ОХРИДСКАТА БОЛНИЦА ИМА ДОЛГ ОД 4 МИЛИОНИ ЕВРА, БЛОКИРАНА СМЕТКА И ИЗВРШНИ СУДСКИ РЕШЕНИЈА, ДИРЕКТОРОТ БАЛЕСКИ БАРА ДРЖАВАТА ДА ПОМОГНЕ

ОХРИДСКАТА БОЛНИЦА ИМА ДОЛГ ОД 4 МИЛИОНИ ЕВРА, БЛОКИРАНА СМЕТКА И ИЗВРШНИ СУДСКИ РЕШЕНИЈА, ДИРЕКТОРОТ БАЛЕСКИ БАРА ДРЖАВАТА ДА ПОМОГНЕ

Општата болница во Охрид има долг од 4 милиони евра, дел наследен, а дел направен во изминативе две години како последица на ковид пандемијата. Болниц ...
НАСИЛНИК ГИ ИСЕКОЛ ЦЕВКИТЕ ЗА ГАС ДО ОПЕРАЦИОНАТА САЛА ВО СТРУШКАТА БОЛНИЦА ЗА НЕФРОЛОГИЈА И СИ ЗАМИНАЛ

НАСИЛНИК ГИ ИСЕКОЛ ЦЕВКИТЕ ЗА ГАС ДО ОПЕРАЦИОНАТА САЛА ВО СТРУШКАТА БОЛНИЦА ЗА НЕФРОЛОГИЈА И СИ ЗАМИНАЛ

Исечени се бакарните цевки кои произведувале медицински гас до операционата сала во Специјализирана болница за нефрологија во Струга, соопшти МВР отка ...
В БОЛНИЦА СЕ 165 БОЛНИ ОД КОВИД, ЗА 23 ОТСТО ПОМАЛКУ ОД МИНАТАТА НЕДЕЛА, ПЕТМИНА СЕ НА МЕХАНИЧКА ВЕНТИЛАЦИЈА

В БОЛНИЦА СЕ 165 БОЛНИ ОД КОВИД, ЗА 23 ОТСТО ПОМАЛКУ ОД МИНАТАТА НЕДЕЛА, ПЕТМИНА СЕ НА МЕХАНИЧКА ВЕНТИЛАЦИЈА

Моментално, низ болниците во земјава од ковид-19 се хоспитализирани 165 болни, вели најновиот извшетај на Институтот за јавно здравје (ИЈЗ), што е гол ...
ФОКУС НА БРОЈОТ БОЛНИ ОД КОВИД ВО БОЛНИЦА, МЕСТО НА БРОЈОТ НОВОЗАБОЛЕНИ, ПРЕДЛАГА НОВАТА МЕТОДОЛОГИЈА НА КОМИСИЈАТА ЗА ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ

ФОКУС НА БРОЈОТ БОЛНИ ОД КОВИД ВО БОЛНИЦА, МЕСТО НА БРОЈОТ НОВОЗАБОЛЕНИ, ПРЕДЛАГА НОВАТА МЕТОДОЛОГИЈА НА КОМИСИЈАТА ЗА ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ

Комисијата за заразни болести предлага воведување на нова методологија за проценка и следење на епидемиолошкиот ризик од ковид-19 откако е забележано ...
РУСИЈА БОМБАРДИРАШЕ 14 БОЛНИЦИ ВО УКРАИНА, ВО НАПАДИТЕ ДОСЕГА ЗАГИНАЛЕ НАЈМАЛКУ ДЕВЕТ ЛУЃЕ, ВЕЛИ СЗО

РУСИЈА БОМБАРДИРАШЕ 14 БОЛНИЦИ ВО УКРАИНА, ВО НАПАДИТЕ ДОСЕГА ЗАГИНАЛЕ НАЈМАЛКУ ДЕВЕТ ЛУЃЕ, ВЕЛИ СЗО

Светската здравствена организација (СЗО) потврди дека имало најмалку 14 напади на украинските болници од почетокот на руската инвазија. СЗО додава ...
ФИЗИКАЛНОТО ОДДЕЛЕНИЕ ВЕЌЕ НЕ Е КОВИД-ЦЕНТАР ВО ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА ОТИ Е НАМАЛЕН БРОЈОТ НА БОЛНИ

ФИЗИКАЛНОТО ОДДЕЛЕНИЕ ВЕЌЕ НЕ Е КОВИД-ЦЕНТАР ВО ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА ОТИ Е НАМАЛЕН БРОЈОТ НА БОЛНИ

Физикалното одделение во Велешката болница веќе нема да биде Ковид-центар оти е намален бројот на болни. Како Ковид-центар ова одделение почна да рабо ...
ЈАПОНСКИ ГРАНТ ОД 56.000 ЕВРА ЗА ПОДВИЖЕН РЕНДГЕН АПАРАТ ВО ШТИПСКАТА КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ЈАПОНСКИ ГРАНТ ОД 56.000 ЕВРА ЗА ПОДВИЖЕН РЕНДГЕН АПАРАТ ВО ШТИПСКАТА КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

Дигиталниот рендген апарат во вредност од 56.000 евра ќе го користат сите служби и одделенија вклучувајќи го и Ковид-одделението при Клиничката болниц ...
НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТВОРИ ШТИПСКАТА МОДУЛАРНА БОЛНИЦА ОТИ 15 ДОКТОРИ И МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ СЕ БОЛНИ ОД КОВИД

НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТВОРИ ШТИПСКАТА МОДУЛАРНА БОЛНИЦА ОТИ 15 ДОКТОРИ И МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ СЕ БОЛНИ ОД КОВИД

Поради тоа што 15 доктори и сестри се позитивни на ковид-19, можностите за евентуално реактивирање на модуларната болница во Штип се сведени на миниму ...
ВЕЛЕШКОТО ФИЗИКАЛНО ОДДЕЛЕНИЕ СТАНА КОВИД-ЦЕНТАР, ВО КАВАДАРЦИ ПОВТОРНО ОТВОРЕНА МОНТАЖНАТА БОЛНИЦА

ВЕЛЕШКОТО ФИЗИКАЛНО ОДДЕЛЕНИЕ СТАНА КОВИД-ЦЕНТАР, ВО КАВАДАРЦИ ПОВТОРНО ОТВОРЕНА МОНТАЖНАТА БОЛНИЦА

Во Велешката болница од денес е отворено Физикалното одделение, каде ќе се згрижуваат пациентите кои се позитивни на ковид-19. Во болницата изминатиот ...
1 2 3 4 34 20 / 335 НАПИСИ