Таг: „Борат 2“

МАРИЈА БАКАЛОВА ПОБЕДИЛА 600 АКТЕРКИ НА АУДИЦИЈАТА ЗА „БОРАТ 2“, ПА Ѝ ДОНЕСЕ ПРВА НОМИНАЦИЈА ЗА ОСКАР НА БУГАРИЈА

МАРИЈА БАКАЛОВА ПОБЕДИЛА 600 АКТЕРКИ НА АУДИЦИЈАТА ЗА „БОРАТ 2“, ПА Ѝ ДОНЕСЕ ПРВА НОМИНАЦИЈА ЗА ОСКАР НА БУГАРИЈА

Марија Бакалова ѝ ја донесе првата номинација за Оскар на Бугарија откако беше селектирана меѓу петте актерки во категоријата најдобра споредна улога. ...
„ЗЕМЈА НА НОМАДИ“ И „БОРАТ 2“ СЕ НАЈДОБРИ ФИЛМОВИ НА 78. ЗЛАТНИ ГЛОБУСИ, КОИ ЗА ПРВПАТ СЕ ДОДЕЛУВАА НА ДАЛЕЧИНА

„ЗЕМЈА НА НОМАДИ“ И „БОРАТ 2“ СЕ НАЈДОБРИ ФИЛМОВИ НА 78. ЗЛАТНИ ГЛОБУСИ, КОИ ЗА ПРВПАТ СЕ ДОДЕЛУВАА НА ДАЛЕЧИНА

„Земја на номади“ и „Борат 2“ се големите победници на 78. доделување на Златни глобуси, кои за првпат се одржаа во виртуелно издание поради пандемија ...
2 / 2 НАПИСИ