Таг: британска премиерка

ФИЛИП Е МОЈА КАРПА, ВЕЛИ ТЕРЕЗА МЕЈ НОВАТА БРИТАНСКА ПРЕМИЕРКА ЗА СОПРУГОТ

ФИЛИП Е МОЈА КАРПА, ВЕЛИ ТЕРЕЗА МЕЈ НОВАТА БРИТАНСКА ПРЕМИЕРКА ЗА СОПРУГОТ

Филип Меј е само втор сопруг на премиерка во историјата на Британија, и ќе мора да се навикне да биде под лупа. Тој излезе од релативната таинственост ...
НОВАТА БРИТАНСКА ПРЕМИЕРКА – МАШИНА ШТО НЕ СОПИРА

НОВАТА БРИТАНСКА ПРЕМИЕРКА – МАШИНА ШТО НЕ СОПИРА

По сите надмени ликови и ептен јавни забивања нож в грб во трката за нов британски премиер, победничка е ненаметливата работна машина која за време на ...
2 / 2 НАПИСИ