Таг: Бритни Спирс

НА БРИТНИ СПИРС ВЕЌЕ НЕ Ѝ ТРЕБА СТАРАТЕЛ ДА Ѝ ГО КОНТРОЛИРА ЖИВОТОТ, ОДЛУЧИ СУДОТ ВО ЛОС АНЏЕЛЕС

НА БРИТНИ СПИРС ВЕЌЕ НЕ Ѝ ТРЕБА СТАРАТЕЛ ДА Ѝ ГО КОНТРОЛИРА ЖИВОТОТ, ОДЛУЧИ СУДОТ ВО ЛОС АНЏЕЛЕС

Контроверзното старателство кое целосно го контролираше животот на поп ѕвездата Бритни Спирс изминатите 13 години конечно заврши со судска одлука. По ...
ТАТКОТО НА БРИТНИ СПИРС СЕ СОГЛАСИ ВЕЌЕ ДА НЕ Ѝ БИДЕ СТАРАТЕЛ

ТАТКОТО НА БРИТНИ СПИРС СЕ СОГЛАСИ ВЕЌЕ ДА НЕ Ѝ БИДЕ СТАРАТЕЛ

Таткото на Бритни Спирс се согласи веќе да не биде нејзин старател. Кариерата на поп ѕвездата беше во рацете на правни застапници откако во 2008 годин ...
БРИТНИ СПИРС ОСТАНУВА ПОД СТАРАТЕЛСТВОТО НА ТАТКО Ѝ, ОБЈАВИ СУДОТ

БРИТНИ СПИРС ОСТАНУВА ПОД СТАРАТЕЛСТВОТО НА ТАТКО Ѝ, ОБЈАВИ СУДОТ

Судот во Лос Анџелес го одби барањето на Бритни Спирс да му се одземе старателството на татко ѝ врз нејзините деловни работи. Поп ѕвездата во ноември ...
МИ ЗАБРАНИЈА ДА ИМАМ УШТЕ ДЕЦА, СИ ГО САКАМ ЖИВОТОТ НАЗАД, КАЖА БРИТНИ СПИРС, БАРАЈЌИ ДА СЕ ПРЕКИНЕ СТАРАТЕЛСТВОТО НА ТАТКО Ѝ

МИ ЗАБРАНИЈА ДА ИМАМ УШТЕ ДЕЦА, СИ ГО САКАМ ЖИВОТОТ НАЗАД, КАЖА БРИТНИ СПИРС, БАРАЈЌИ ДА СЕ ПРЕКИНЕ СТАРАТЕЛСТВОТО НА ТАТКО Ѝ

Поп ѕвездата Бритни Спирс изјави дека си го сака животот назад откако на судско сослушување во Лос Анџелес го опиша 13-годишното старателство на татко ...
4 / 4 НАПИСИ