Таг: бугарски конзорциум

БУГАРИТЕ ИЗБЕГАА СО ПАРИТЕ ЗА ПРУГАТА БИТОЛА – ГРЦИЈА ШТО ЈА ВЕТИ ВМРО-ДПМНЕ

БУГАРИТЕ ИЗБЕГАА СО ПАРИТЕ ЗА ПРУГАТА БИТОЛА – ГРЦИЈА ШТО ЈА ВЕТИ ВМРО-ДПМНЕ

Шините од единствениот километар пруга што од Битола се изгради кон Грција на делови фаќаат корозија, а низ нив не ни помина воз. Трасата за останатит ...
МЕСТО ВОЗОВИ, ФРЧАТ ТУЖБИ ЗА ПРУГАТА КОН ГРЦИЈА, ОД 17 КИЛОМЕТРИ ИЗГРАДЕН САМО ЕДЕН

МЕСТО ВОЗОВИ, ФРЧАТ ТУЖБИ ЗА ПРУГАТА КОН ГРЦИЈА, ОД 17 КИЛОМЕТРИ ИЗГРАДЕН САМО ЕДЕН

Повеќето од домашните фирми подизведувачи го тужат бугарскиот конзорциум за неисплатените плати кои им ги должи за градежните работи на пругата од Бит ...
2 / 2 НАПИСИ