Таг: чистка

ПРЕМИЕРОТ НАЈДОБРО ЗНАЕ КОЈ ОД НЕГОВИОТ ТИМ РАБОТИ, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ НА ПРАШАЊЕТО ДАЛИ ОЧЕКУВА ДА БИДЕ СМЕНЕТ

ПРЕМИЕРОТ НАЈДОБРО ЗНАЕ КОЈ ОД НЕГОВИОТ ТИМ РАБОТИ, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ НА ПРАШАЊЕТО ДАЛИ ОЧЕКУВА ДА БИДЕ СМЕНЕТ

Министерот за здравство Венко Филипче одговарајќи на новинарско прашање дали очекува и тој да биде дел од чистката во високите раководни структури што ...
НОБЕЛ ЗА ГЛУПОСТ

НОБЕЛ ЗА ГЛУПОСТ

1 Како почна премиерот Зоран Заев да се заканува со чистка, така функционерите од СДСМ се фатија за метла. Почнаа масовно да ги чистат улиците. Градон ...
МЕТЛА ЌЕ ИМА, АМА И ГРАЃАНИТЕ ДА СИ ЈА ПРИФАТАТ ОДГОВОРНОСТА И ДА ГЛАСААТ ВО ВТОРИОТ КРУГ, ВЕЛИ ЗАЕВ

МЕТЛА ЌЕ ИМА, АМА И ГРАЃАНИТЕ ДА СИ ЈА ПРИФАТАТ ОДГОВОРНОСТА И ДА ГЛАСААТ ВО ВТОРИОТ КРУГ, ВЕЛИ ЗАЕВ

Премиерот Зоран Заев рече дека добил разни понуди од носителите на власт и од вработените во администрацијата, по најавата дека ќе има чистка по заврш ...
3 / 3 НАПИСИ