Таг: Чучер Сандево

ТРИ АГРЕСИВНИ РОТВАЈЛЕРИ МУ ИЗБЕГАЛЕ НА ГАЗДАТА ВО ЧУЧЕР-САНДЕВО, ВЛЕГЛЕ ВО КОЧИНА И ГИ ИЗЕЛЕ СВИЊИТЕ

ТРИ АГРЕСИВНИ РОТВАЈЛЕРИ МУ ИЗБЕГАЛЕ НА ГАЗДАТА ВО ЧУЧЕР-САНДЕВО, ВЛЕГЛЕ ВО КОЧИНА И ГИ ИЗЕЛЕ СВИЊИТЕ

Три агресивни кучиња ротвајлери утрово му избегале на газдата во Општина Чучер-Сандево близу Скопје, влегле во кочина, ги нападнале и ги изеле свињите ...
ЧЕТВОРИЦА НЕЗАВИСНИ КАНДИДАТИ ВО ТРКА ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА ЧУЧЕР САНДЕВО

ЧЕТВОРИЦА НЕЗАВИСНИ КАНДИДАТИ ВО ТРКА ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА ЧУЧЕР САНДЕВО

Дури четворица независни кандидати за градоначалник на Чучер Сандево ќе излезат на претстојните локални избори во Македонија, што ќе се одржат на 15 о ...
2 / 2 НАПИСИ