Таг: д-димери

Д-ДИМЕРИ И ЦЕ-ЕР-ПЕ ЗА КОВИД БОЛНИ УШТЕ СЕ ИСПИТУВААТ ВО ПЕТТЕ СКОПСКИ ПОЛИКЛИНИКИ, ЛЕКАРИТЕ АПЕЛИРААТ ДА НЕ СЕ ДОАЃА ВО ТЕРМИНИТЕ ЗА ЗДРАВИТЕ

Д-ДИМЕРИ И ЦЕ-ЕР-ПЕ ЗА КОВИД БОЛНИ УШТЕ СЕ ИСПИТУВААТ ВО ПЕТТЕ СКОПСКИ ПОЛИКЛИНИКИ, ЛЕКАРИТЕ АПЕЛИРААТ ДА НЕ СЕ ДОАЃА ВО ТЕРМИНИТЕ ЗА ЗДРАВИТЕ

Испитувања на Д-димери и Це-Ер-Пе за ковид болните и понатаму се прават во скопските поликлиники „Букурешт“, „Идадија“ „Бит Пазар“, „Јане Сандански“ и ...
ОД ДЕНЕСКА, И ВО ЗДРАВСТВЕН ДОМ ВЕЛЕС МОЖЕ ДА СЕ ИСПИТА НИВОТО НА Д-ДИМЕРИ И ЦРП ВО КРВТА

ОД ДЕНЕСКА, И ВО ЗДРАВСТВЕН ДОМ ВЕЛЕС МОЖЕ ДА СЕ ИСПИТА НИВОТО НА Д-ДИМЕРИ И ЦРП ВО КРВТА

Освен во биохемиската лабораторија во Велешката болница, пациентите со ковид-19 од денеска и во Здравствен дом можат да го проверат нивото на Д-димери ...
Д-ДИМЕРИ И ЦЕ-ЕР-ПЕ ЗА КОВИД ПАЦИЕНТИ СЕ ИСПИТУВААТ САМО ПО ЕДЕН ЧАС ДНЕВНО ВО ТРИ СКОПСКИ ПОЛИКЛИНИКИ

Д-ДИМЕРИ И ЦЕ-ЕР-ПЕ ЗА КОВИД ПАЦИЕНТИ СЕ ИСПИТУВААТ САМО ПО ЕДЕН ЧАС ДНЕВНО ВО ТРИ СКОПСКИ ПОЛИКЛИНИКИ

Испитувања на Д-димери и Це-Ер-Пе за ковид болните наскоро ќе се прават и во скопските поликлиники „Букурешт“ и „Идадија“, вели директорот на Здравств ...
КОВИД БОЛНИТЕ ВО ГРАДОВИТЕ ВОН СКОПЈЕ БЕЗ ЧЕКАЊЕ ПРАВАТ КРВНА СЛИКА И РЕНТГЕН ВО ДРЖАВНИТЕ БОЛНИЦИ

КОВИД БОЛНИТЕ ВО ГРАДОВИТЕ ВОН СКОПЈЕ БЕЗ ЧЕКАЊЕ ПРАВАТ КРВНА СЛИКА И РЕНТГЕН ВО ДРЖАВНИТЕ БОЛНИЦИ

Во Битола, Тетово, Штип, Струмица, Куманово и Охрид матичните лекари ги испраќаат ковид пациентите со приоритетни упати да направат крвна анализа со Д ...
Д-ДИМЕРИ И ЦРП ЗА КОВИД БОЛНИТЕ ОД ПОНЕДЕЛНИК ЌЕ СЕ ИСПИТУВААТ ВО ТРИ СКОПСКИ ПОЛИКЛИНИКИ, ЗАКАЖУВАЊЕТО Е СО ТЕРМИНИ

Д-ДИМЕРИ И ЦРП ЗА КОВИД БОЛНИТЕ ОД ПОНЕДЕЛНИК ЌЕ СЕ ИСПИТУВААТ ВО ТРИ СКОПСКИ ПОЛИКЛИНИКИ, ЗАКАЖУВАЊЕТО Е СО ТЕРМИНИ

Испитувања на вредностите на Д-димери и ЦРП од понеделник ќе се прават во скопските поликлиники „Јане Сандански“, „Бит Пазар“ и „Драчево“, вели Минист ...
5 / 5 НАПИСИ