Таг: Данела Аросовска

БАРАМЕ ЗАКОНСКИ ИЗМЕНИ ЗА НА РЕФЕРЕНДУМ ГРАЃАНИТЕ ДА МОЖАТ ДА РАЗРЕШАТ ГРАДОНАЧАЛНИК КАКО ШТО Е АРСОВСКА, ВЕЛИ ЛИДЕРКАТА НА ЛДП МОНИКА ЗАЈКОВА

БАРАМЕ ЗАКОНСКИ ИЗМЕНИ ЗА НА РЕФЕРЕНДУМ ГРАЃАНИТЕ ДА МОЖАТ ДА РАЗРЕШАТ ГРАДОНАЧАЛНИК КАКО ШТО Е АРСОВСКА, ВЕЛИ ЛИДЕРКАТА НА ЛДП МОНИКА ЗАЈКОВА

Либерално-демократската партија (ЛДП) бара измени на Законот за локална самоуправа со кои преку референдум ќе може да се отповикува градоначалник. Д ...
СКОПЈЕ СМРДИ

СКОПЈЕ СМРДИ

Полни канти за отпадоци и контејнери, ѓубре расфрлено околу нив, исцедок по тротоари, пешачки патеки и улици, како и ужасна смрдеа која се шири е слик ...
И ВЛАДАТА ОСТАВА УНИВЕРЗАЛНА САЛА ДА СКАПУВА, НИШТО ОД НАЈАВАТА ДЕКА ЌЕ Ѝ ЈА ОДЗЕМЕ НА АРСОВСКА

И ВЛАДАТА ОСТАВА УНИВЕРЗАЛНА САЛА ДА СКАПУВА, НИШТО ОД НАЈАВАТА ДЕКА ЌЕ Ѝ ЈА ОДЗЕМЕ НА АРСОВСКА

Универзална сала, симболот на Скопје, година и пол скапува, стои отворена и разурната. Не се изведуваат никакви градежни работи ниту пак властите имаа ...
3 / 3 НАПИСИ