Таг: дански тренинг-центар

ИСКУСНИТЕ КОНТРОЛОРИ НА ЛЕТАЊЕ КОИ БИЛЕ НАДЗОР НА ТЕСТИРАЊЕТО ОД ДАНЦИТЕ СЕ ПОВЛЕКУВААТ ПОРАДИ ПОЛИТИЧКИ ПРИТИСОЦИ ДА НЕ СЕ ИЗБЕРАТ НАЈДОБРИТЕ „НИЧИИ ДЕЦА“

ИСКУСНИТЕ КОНТРОЛОРИ НА ЛЕТАЊЕ КОИ БИЛЕ НАДЗОР НА ТЕСТИРАЊЕТО ОД ДАНЦИТЕ СЕ ПОВЛЕКУВААТ ПОРАДИ ПОЛИТИЧКИ ПРИТИСОЦИ ДА НЕ СЕ ИЗБЕРАТ НАЈДОБРИТЕ „НИЧИИ ДЕЦА“

Контролорите на летање кои се вклучени во процесот на тестирање на кандидатите за школување за идни контролори, вчера попладне во канцеларијата на дир ...
ЌЕ ГО ПОНИШТАТ ОГЛАСОТ ЗА КОНТРОЛОРИ НА ЛЕТАЊЕ, ЗАШТО АЛБАНЦИТЕ ШТО ПОЛОЖИЛЕ НЕ СЕ ОД ДУИ, А ПОМИНАЛЕ ДЕЦА ШТО „СЕ НИЧИИ“

ЌЕ ГО ПОНИШТАТ ОГЛАСОТ ЗА КОНТРОЛОРИ НА ЛЕТАЊЕ, ЗАШТО АЛБАНЦИТЕ ШТО ПОЛОЖИЛЕ НЕ СЕ ОД ДУИ, А ПОМИНАЛЕ ДЕЦА ШТО „СЕ НИЧИИ“

Тројцата членови на управниот одбор на МНАВ и директори во агенцијата: Фахрудин Хамиди, Миѓан Селмани и Влатко Крстевски, сакаат да го поништат огласо ...
2 / 2 НАПИСИ