Таг: Дејан Трајковски

ЧЕТИРИГОДИШНИОТ ДЕЈАН ТРАЈКОВСКИ ОД БИТОЛА ГО ИСКАЧИ НАЈВИСОКИОТ ВРВ НА БАЛКАНОТ, МУСАЛА

ЧЕТИРИГОДИШНИОТ ДЕЈАН ТРАЈКОВСКИ ОД БИТОЛА ГО ИСКАЧИ НАЈВИСОКИОТ ВРВ НА БАЛКАНОТ, МУСАЛА

Дејан Трајковски е најмалиот член на планинарската група „Festina Lente“ (Побрзај полека) од Битола, но не и мал планинар. Тој на само четири години у ...
ВРВОТ НА ОВОЈ БРАН КОВИД Е ЗАД НАС, А СЕКОЈ СЛЕДЕН ЌЕ БИДЕ СО ПОМАЛ БРОЈ БОЛНИ, СПОРЕД СТАТИСТИЧКИТЕ АНАЛИЗИ НА БИТОЛСКИОТ ПРОФЕСОР ТРАЈКОВСКИ

ВРВОТ НА ОВОЈ БРАН КОВИД Е ЗАД НАС, А СЕКОЈ СЛЕДЕН ЌЕ БИДЕ СО ПОМАЛ БРОЈ БОЛНИ, СПОРЕД СТАТИСТИЧКИТЕ АНАЛИЗИ НА БИТОЛСКИОТ ПРОФЕСОР ТРАЈКОВСКИ

Со дневно ниво на 700 до 800 нови случаи на ковид-19, врвот на овој бран од болеста е дефинитивно зад нас, смета професорот од битолскиот Технички фак ...
МОЖНО Е СЕОПШТО ЗАРАЗУВАЊЕ СО ОМИКРОН, НО ДАЛЕКУ ПОМАЛА СМРТНОСТ, ПРОГНОЗИРАТ МАТЕМАТИЧКО-СТАТИСТИЧКИТЕ АНАЛИЗИ НА ПРОФЕСОРОТ ТРАЈКОВСКИ

МОЖНО Е СЕОПШТО ЗАРАЗУВАЊЕ СО ОМИКРОН, НО ДАЛЕКУ ПОМАЛА СМРТНОСТ, ПРОГНОЗИРАТ МАТЕМАТИЧКО-СТАТИСТИЧКИТЕ АНАЛИЗИ НА ПРОФЕСОРОТ ТРАЈКОВСКИ

Можно е сеопшто заразување на популацијата со коронавирус откако омикрон сојот ќе достигне стопроцентна застапеност, а стапката на позитивни тестови к ...
3 / 3 НАПИСИ