Таг: Делта

БОЛНИ ОД КОВИД-19 ШЕСТ ЧЛЕНА НА ТЕТОВСКО СЕМЕЈСТВО НА ВОЗРАСТ ОД ЕДНА ДО 61 ГОДИНА, СИТЕ ВОЗРАСНИ НЕВАКЦИНИРАНИ

БОЛНИ ОД КОВИД-19 ШЕСТ ЧЛЕНА НА ТЕТОВСКО СЕМЕЈСТВО НА ВОЗРАСТ ОД ЕДНА ДО 61 ГОДИНА, СИТЕ ВОЗРАСНИ НЕВАКЦИНИРАНИ

Две лица имаат делта сој на ковид-19, додека 14 лица позитивни на ковид-19 од кои шест се од едно семејство, е сликата на епидемиолошката состојба во ...
ПОЗИТИВНИ НА ДЕЛТА СОЈОТ НА КОВИД-19 СЕ ДВАЈЦА ПОВРАТНИЦИ ОД ГЕРМАНИЈА ВО ТЕТОВО

ПОЗИТИВНИ НА ДЕЛТА СОЈОТ НА КОВИД-19 СЕ ДВАЈЦА ПОВРАТНИЦИ ОД ГЕРМАНИЈА ВО ТЕТОВО

При ПЦР тестирање, кај две лица од Тетово е утврдено присуство на делта сојот на ковид-19. И двете лица се од исто семејство и немале никакви видливи ...
НОВА ТРЕИЛ ТРКА ВО РАШТАК В НЕДЕЛА 

НОВА ТРЕИЛ ТРКА ВО РАШТАК В НЕДЕЛА 

Нова треил трка в недела, 16 септември, ќе стартува во областа на Раштак, скопско. На Раштак треил ќе се трчаат три трки, главната е два круга по 13, ...
3 / 3 НАПИСИ