Таг: Демир Хисар

1 2 10 / 15 НАПИСИ
СЕ ПРЕВРТЕЛ АВТОБУС СО ВРАБОТЕНИ ОД БИТОЛА НА ПАТОТ ЗА ДЕМИР ХИСАР, НЕМА ПОВРЕДЕНИ

СЕ ПРЕВРТЕЛ АВТОБУС СО ВРАБОТЕНИ ОД БИТОЛА НА ПАТОТ ЗА ДЕМИР ХИСАР, НЕМА ПОВРЕДЕНИ

Автобус од Битола кој превезувал вработени од тутунска компанија излетал од патот и се превртел, но повредени нема, велат од СВР Битола за СКАМДАКАЖАМ ...
РАБОТИМЕ И СО ПАЦИЕНТИ СО КОВИД-19, А НЕ НИ СЕ ПРОДОЛЖЕНИ ДОГОВОРИТЕ, ПРОТЕСТИРА ПЕРСОНАЛОТ ОД ПСИХИЈАТРИСКАТА БОЛНИЦА ВО ДЕМИР ХИСАР

РАБОТИМЕ И СО ПАЦИЕНТИ СО КОВИД-19, А НЕ НИ СЕ ПРОДОЛЖЕНИ ДОГОВОРИТЕ, ПРОТЕСТИРА ПЕРСОНАЛОТ ОД ПСИХИЈАТРИСКАТА БОЛНИЦА ВО ДЕМИР ХИСАР

Работиме во одделенија каде има и пациенти заболени од ковид-19, а веќе два месеца истечени ни се договорите за работа на определно време и не ни се о ...
ПЕТРЕ М. АНДРЕЕВСКИ ЌЕ ДОБИЕ СПОМЕН-СОБА ВО РОДНАТА СЛОЕШТИЦА

ПЕТРЕ М. АНДРЕЕВСКИ ЌЕ ДОБИЕ СПОМЕН-СОБА ВО РОДНАТА СЛОЕШТИЦА

Великанот на македонскиот пишан збор, романописецот, раскажувач и поет Петре М. Андреевски (1934-2006) конечно ќе добие спомен-соба во родното село Сл ...
ПАЦИЕНТ ОД БИТОЛСКАТА БОЛНИЦА ПОЗИТИВЕН НА КОВИД-19, ПРЕТХОДНО СЕ ЛЕКУВАЛ НА ПСИХИЈАТРИЈА ВО ДЕМИР ХИСАР

ПАЦИЕНТ ОД БИТОЛСКАТА БОЛНИЦА ПОЗИТИВЕН НА КОВИД-19, ПРЕТХОДНО СЕ ЛЕКУВАЛ НА ПСИХИЈАТРИЈА ВО ДЕМИР ХИСАР

Позитивен на КОВИД-19 е пациент од Битола со психијатриска дијагноза, кој пет дена се лекувал во Битолската клиничка болница. Пациентот прво бил прегл ...
УМЕТНОСТ ОД ПАЦИЕНТИ СО ШИЗОФРЕНИЈА ВО ДЕМИР ХИСАР ЌЕ СЕ ИЗЛОЖИ ВО МУЗЕЈОТ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

УМЕТНОСТ ОД ПАЦИЕНТИ СО ШИЗОФРЕНИЈА ВО ДЕМИР ХИСАР ЌЕ СЕ ИЗЛОЖИ ВО МУЗЕЈОТ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Психијатриски пациенти хоспитализирани во Психијатриската болница во Демир Хисар работеа на дела инспирирани од македонското културно наследство, а из ...
ДЕЗИНФЕКЦИЈАТА НА ПСИХИЈАТРИСКАТА БОЛНИЦА „ДЕМИР ХИСАР“ Е ЗАВРШЕНА, ПОСТАВЕНИ СЕ МАМЦИ ЗА ГЛУВЦИ И ПАЦИЕНТИТЕ СЕ ЧИСТАТ ОД ВОШКИ И ГНИДИ

ДЕЗИНФЕКЦИЈАТА НА ПСИХИЈАТРИСКАТА БОЛНИЦА „ДЕМИР ХИСАР“ Е ЗАВРШЕНА, ПОСТАВЕНИ СЕ МАМЦИ ЗА ГЛУВЦИ И ПАЦИЕНТИТЕ СЕ ЧИСТАТ ОД ВОШКИ И ГНИДИ

Психијатриската болница „Демир Хисар“, каде по претставка од родител на пациент Државниот здравствен и санитарен инспекторат затекна епидемија од вошк ...
ВОШКИ ГИ ИЗЕДОА ПАЦИЕНТИТЕ ВО ПСИХИЈАТРИСКАТА БОЛНИЦА ДЕМИР ХИСАР, НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ НАРЕДИ СУЗБИВАЊЕ НА ЗАРАЗАТА

ВОШКИ ГИ ИЗЕДОА ПАЦИЕНТИТЕ ВО ПСИХИЈАТРИСКАТА БОЛНИЦА ДЕМИР ХИСАР, НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ НАРЕДИ СУЗБИВАЊЕ НА ЗАРАЗАТА

Родител на пациент во психијатриската болница „Демир Хисар“ на почетокот на јануари годинава се пожалил кај Народниот правобранител дека неговото дете ...
ВРАБОТУВАЊЕ ИЛИ НЕ ОДИМЕ НА РАБОТА, ПРОТЕСТИРАА БОЛНИЧАРИ И ХИГИЕНИЧАРИ ОД ПСИХИЈАТРИСКАТА БОЛНИЦА ВО ДЕМИР ХИСАР

ВРАБОТУВАЊЕ ИЛИ НЕ ОДИМЕ НА РАБОТА, ПРОТЕСТИРАА БОЛНИЧАРИ И ХИГИЕНИЧАРИ ОД ПСИХИЈАТРИСКАТА БОЛНИЦА ВО ДЕМИР ХИСАР

Триесетина хигиеничари, болничари и друг административен кадар денес наместо на работните места во Психијатриската болница во Демир Хисар излегоа на п ...
ПОТОМОКОТ НА ЗОГРАФОТ ОД СЛЕПЧЕНСКИОТ МАНАСТИР, НЕДЕЛКОВСКИ-БОБЕК 30 ГОДИНИ ЦРТА РЕТКИ ИКОНИ

ПОТОМОКОТ НА ЗОГРАФОТ ОД СЛЕПЧЕНСКИОТ МАНАСТИР, НЕДЕЛКОВСКИ-БОБЕК 30 ГОДИНИ ЦРТА РЕТКИ ИКОНИ

Неговиот прадедо Стојан Неделков учествувал во зографисувањето на Слепченскиот манастир, а внукот и ликовен уметник Љупчо Неделковски-Бобек слика ретк ...
СРЕДНОШКОЛЦИ ВО ДЕМИР ХИСАР СЕ РАЗБОЛЕЛЕ ОД ШУГА

СРЕДНОШКОЛЦИ ВО ДЕМИР ХИСАР СЕ РАЗБОЛЕЛЕ ОД ШУГА

Случаи на шест заболени ученици шуга од Средното општинско училиште „Крсте Петков Мисирков“ во Демир Хисар биле пријавени во Центарот за јавно здравје ...
1 2 10 / 15 НАПИСИ