Таг: Ден на планета Земја

СЕКОЈ ОД НАС МОЖЕ ДА ЗАСАДИ ЕДНО ДРВО И ДА СЕЛЕКТИРА ОТПАД, А СО ТОА ЌЕ ГИ УБЛАЖИМЕ КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ – ОДБЕЛЕЖАН ДЕНОТ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЈА

СЕКОЈ ОД НАС МОЖЕ ДА ЗАСАДИ ЕДНО ДРВО И ДА СЕЛЕКТИРА ОТПАД, А СО ТОА ЌЕ ГИ УБЛАЖИМЕ КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ – ОДБЕЛЕЖАН ДЕНОТ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЈА

Секој граѓанин може да даде свој придонес во ублажување на климатските промени, е пораката со која денеска се одбележува 22 Април, Денот на планетата ...
ТЕТОВСКИТЕ ЕКОЛОГИСТИ НА ГРАДСКИОТ ПЛОШТАД ДОНЕСОА 100 ВРЕЌИ СО ЃУБРЕ

ТЕТОВСКИТЕ ЕКОЛОГИСТИ НА ГРАДСКИОТ ПЛОШТАД ДОНЕСОА 100 ВРЕЌИ СО ЃУБРЕ

Младите тетовски екологисти го одбележаа Денот на планетата Земја со чистење на сметот од повеќе реони во градот. Но, акцијата не заврши тука: собрано ...
2 / 2 НАПИСИ