Таг: Денот на победата над фашизмот

И РУСКИОТ „АВИОН НА СУДНИОТ ДЕН“ ЌЕ УЧЕСТВУВА НА УТРЕШНАТА ПАРАДА ВО МОСКВА, СВЕТОТ ВО ОЧЕКУВАЊЕ НА ГОВОРОТ НА ПУТИН

И РУСКИОТ „АВИОН НА СУДНИОТ ДЕН“ ЌЕ УЧЕСТВУВА НА УТРЕШНАТА ПАРАДА ВО МОСКВА, СВЕТОТ ВО ОЧЕКУВАЊЕ НА ГОВОРОТ НА ПУТИН

Владимир Путин ќе испрати предупредување за судниот ден до Западот кога утре ќе ја предводи прославата на Денот на победата над фашизмот, што светот ј ...
ОПШТИНА ЦЕНТАР ПОСТАВИ СПОМЕН-ОБЕЛЕЖЈЕ ЗА ПОБЕДАТА НАД ФАШИЗМОТ, ДОНАЦИЈА НА РУСКАТА АМБАСАДА

ОПШТИНА ЦЕНТАР ПОСТАВИ СПОМЕН-ОБЕЛЕЖЈЕ ЗА ПОБЕДАТА НАД ФАШИЗМОТ, ДОНАЦИЈА НА РУСКАТА АМБАСАДА

Општина Центар со донација од амбасадата на Русија во земјава постави спомен-обележје во чест на 9 Мај, Денот на победата над фашизмот и 75-годишнинат ...
2 / 2 НАПИСИ