Таг: дирекор

АРСОВСКА ГО НАЗНАЧИ МАРЈАН МИТОВСКИ ЗА В.Д. ДИРЕКТОР НА „ВОДОВОД“ ОТКАКО ВЧЕРА ГО РАЗРЕШИ ПЕРИНСКИ

АРСОВСКА ГО НАЗНАЧИ МАРЈАН МИТОВСКИ ЗА В.Д. ДИРЕКТОР НА „ВОДОВОД“ ОТКАКО ВЧЕРА ГО РАЗРЕШИ ПЕРИНСКИ

Градоначалничката Данела Арсовска го назначи Марјан Митовски за в.д. директор на ЈП „Водовод и канализација“ откако вчера го разреши досегашниот Златк ...
ДИРЕКТОРОТ НА ВЕЛЕШКИОТ ТЕАТАР ЈА ДОБИ НАГРАДАТА „ПЕТРЕ ПРЛИЧКО“ ОТИ САМО ТОЈ БИЛ ПРЕДЛОЖЕН

ДИРЕКТОРОТ НА ВЕЛЕШКИОТ ТЕАТАР ЈА ДОБИ НАГРАДАТА „ПЕТРЕ ПРЛИЧКО“ ОТИ САМО ТОЈ БИЛ ПРЕДЛОЖЕН

Добитник на актерската награда „Петре Прличко“ е велешкиот актер Младен Крстевски. Така едногласно одлучило жирито во состав: Слободанка Чичевска, Дра ...
2 / 2 НАПИСИ