Таг: добиток

ЗА 20 ОТСТО ПОВИСОКИ ОД ЛАНИ СЕ ЦЕНИТЕ НА ДОБИТОКОТ КОЈ СЕ ПРОДАВА ЗА КУРБАН БАЈРАМ ВО ТЕТОВО

ЗА 20 ОТСТО ПОВИСОКИ ОД ЛАНИ СЕ ЦЕНИТЕ НА ДОБИТОКОТ КОЈ СЕ ПРОДАВА ЗА КУРБАН БАЈРАМ ВО ТЕТОВО

Просторот околу градскиот стадион во Тетово секоја година се претвора во сточен пазар пред верскиот празник Курбан бајрам, кој се слави задутре. Се пр ...
СÉ Е ПОСКАПО ОД ЛАНИ, АМА ВО ТЕТОВО ОБИЧАЈОТ ЗА КУРБАН БАЈРАМ МОРА ДА СЕ ЗАПАЗИ

СÉ Е ПОСКАПО ОД ЛАНИ, АМА ВО ТЕТОВО ОБИЧАЈОТ ЗА КУРБАН БАЈРАМ МОРА ДА СЕ ЗАПАЗИ

Просторот веднаш до градскиот стадион во Тетово последниве три денa е претворен во сточен пазар. Десетина сточари од Тетово и околните села продаваат ...
ПОРАДИ БОЛЕСТА СИН ЈАЗИК СЛЕДИ ЗАБРАНА ЗА ПРОМЕТ И НА ПОКРУПНИОТ ДОБИТОК, ОВЦИТЕ И КОЗИТЕ, МОЖЕ ДА СНЕМА МЕСО ЗА ПРАЗНИЦИТЕ

ПОРАДИ БОЛЕСТА СИН ЈАЗИК СЛЕДИ ЗАБРАНА ЗА ПРОМЕТ И НА ПОКРУПНИОТ ДОБИТОК, ОВЦИТЕ И КОЗИТЕ, МОЖЕ ДА СНЕМА МЕСО ЗА ПРАЗНИЦИТЕ

Сточните пазари во Македонија пред три месеци добија забрана за промет на ситен добиток, свињи и прасиња поради појавата на болеста африканска свинска ...
ЧЕТВОРИЦА ПОВРЕДЕНИ ВО ПОЖАР ВО ТЕТОВСКО ВЕЈЦЕ, ПОЖАРНАТА И БРЗАТА ПОМОШ НЕ МОЖЕЛЕ ДА ПРИСТАПАТ

ЧЕТВОРИЦА ПОВРЕДЕНИ ВО ПОЖАР ВО ТЕТОВСКО ВЕЈЦЕ, ПОЖАРНАТА И БРЗАТА ПОМОШ НЕ МОЖЕЛЕ ДА ПРИСТАПАТ

Во голем пожар кој изби вчера попладне во тетовското село Вејце изгореа 5 објекти, а четири лица се повредени од кои едно е префрлено во тетовската кл ...
ЦЕЛО МААЛО СМРДИ ОД ДИВ СТОЧЕН ПАЗАР ПРЕД ПОРТИ, ТЕУТА АРИФИ ГИ ДАДЕ КУРБАН ТЕТОВЦИ

ЦЕЛО МААЛО СМРДИ ОД ДИВ СТОЧЕН ПАЗАР ПРЕД ПОРТИ, ТЕУТА АРИФИ ГИ ДАДЕ КУРБАН ТЕТОВЦИ

Жители од Тетово кои живеат во близината на стариот градски стадион и оваа година негодуваат што во близина на нивните куќи се продава добиток. Во пре ...
5 / 5 НАПИСИ