Таг: дограма

УЧИЛИШТА ВО БИТОЛА ПО 40 ГОДИНИ ДОБИВААТ НОВА ДОГРАМА

УЧИЛИШТА ВО БИТОЛА ПО 40 ГОДИНИ ДОБИВААТ НОВА ДОГРАМА

По 40 години постоење, односно откако беше изградено, едно од најголемите основни училишта во Битола, „Елпида Караманди“ дури сега добива нова дограма ...
СО КУКАСТИ КРСТОВИ И ПОРАКИ ЗА СМРТ ИСЧКРТАНИ ФАСАДАТА И НОВАТА ДОГРАМА НА УЧИЛИШТЕ ВО БИТОЛА

СО КУКАСТИ КРСТОВИ И ПОРАКИ ЗА СМРТ ИСЧКРТАНИ ФАСАДАТА И НОВАТА ДОГРАМА НА УЧИЛИШТЕ ВО БИТОЛА

Кукасти крстови, вулгарни и други натписи кои шират говор на омраза се испишани на фасадата и новата дограма на Основното училиште „Св. Климент Охридс ...
СО ЈАПОНСКИ ПАРИ НАЈГОЛЕМОТО УЧИЛИШТЕ ВО БИТОЛА ДОБИ НОВА ДОГРАМА

СО ЈАПОНСКИ ПАРИ НАЈГОЛЕМОТО УЧИЛИШТЕ ВО БИТОЛА ДОБИ НОВА ДОГРАМА

Со прегратка и со изведба на јапонски танц, учениците од најголемото основно училиште во Битола „Климент Охридски“ ѝ се заблагодарија на јапонската ам ...
3 / 3 НАПИСИ