Таг: доилки

ЗА ТРУДНИЦИТЕ И ДОИЛКИТЕ БЕЗБЕДНИ СЕ ВАКЦИНИТЕ НА „ФАЈЗЕР“ И КИНЕСКИТЕ, ВЕЛИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

ЗА ТРУДНИЦИТЕ И ДОИЛКИТЕ БЕЗБЕДНИ СЕ ВАКЦИНИТЕ НА „ФАЈЗЕР“ И КИНЕСКИТЕ, ВЕЛИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

Освен руската вакцина „спутник“ чија употреба не е препорачана за трудници и доилки, останатите вакцини против ковид-19 се аплицираат според упатствот ...
ВАКЦИНИТЕ ПРОТИВ КОВИД-19 ИМ ДАВААТ ЗАШТИТА НА ТРУДНИЦИ И ДОИЛКИ, НО И НА БЕБИЊАТА

ВАКЦИНИТЕ ПРОТИВ КОВИД-19 ИМ ДАВААТ ЗАШТИТА НА ТРУДНИЦИ И ДОИЛКИ, НО И НА БЕБИЊАТА

Вакцините против ковид-19 на „Фајзер/Бионтек“ и „Модерна“ се делотворни за бремени жени и доилки, кои притоа можат да ги пренесат антителата на бебиња ...
2 / 2 НАПИСИ