Таг: Драган Миновски

ЕЛЕМ КАКО ЗАГАДУВАЧ ДОНИРА ПРОЧИСТУВАЧИ НА ВОЗДУХОТ ВО ДЕТСКИ ГРАДИНКИ И БОЛНИЦИ

ЕЛЕМ КАКО ЗАГАДУВАЧ ДОНИРА ПРОЧИСТУВАЧИ НА ВОЗДУХОТ ВО ДЕТСКИ ГРАДИНКИ И БОЛНИЦИ

АД Електрани на Македонија (ЕЛЕМ) донира прочистувачи на воздух во детски градинки, училишта и болници во Битола, Тетово, Кичево, Новаци и во три општ ...
ЕЛЕМ ОД 2012 ДО 2017 ПЛАТИЛ 212 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ИСКОП НА ЈАГЛЕН, ПЕТ ПАТИ ПОВЕЌЕ ОД 2000 ДО 2005, КАЖА ДИРЕКТОРОТ МИНОВСКИ

ЕЛЕМ ОД 2012 ДО 2017 ПЛАТИЛ 212 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ИСКОП НА ЈАГЛЕН, ПЕТ ПАТИ ПОВЕЌЕ ОД 2000 ДО 2005, КАЖА ДИРЕКТОРОТ МИНОВСКИ

Електрани на Македонија (ЕЛЕМ) изминативе пет години платиле 212 милиони евра на фирми за ископ на јаглен и јаловина. Ова денес го кажа директорот на ...
ПРОИЗВОДСТВОТО НА СТРУЈА ПРЕПОПОЛОВЕНО ОД 2006 ГОДИНА, СИТУАЦИЈАТА КАТАСТРОФАЛНА, ВЕЛАТ ОД ЕЛЕМ

ПРОИЗВОДСТВОТО НА СТРУЈА ПРЕПОПОЛОВЕНО ОД 2006 ГОДИНА, СИТУАЦИЈАТА КАТАСТРОФАЛНА, ВЕЛАТ ОД ЕЛЕМ

Новиот директор на АД Електрани на Македонија (ЕЛЕМ) Драган Миновски вели дека од 2006 година наваму прозводството на електрична енергија во Македониј ...
СО ЗАФАТ ОД 66 МИЛИОНИ, ИЗГУБЕНА Е СТРУЈА ОД 130 МИЛИОНИ ЕВРА, СОСТОЈБАТА СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА Е КАТАСТРОФА, ТВРДАТ ОД ЕЛЕМ

СО ЗАФАТ ОД 66 МИЛИОНИ, ИЗГУБЕНА Е СТРУЈА ОД 130 МИЛИОНИ ЕВРА, СОСТОЈБАТА СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА Е КАТАСТРОФА, ТВРДАТ ОД ЕЛЕМ

Состојбата со производство на електрична енергија во Македонија е катастрофална, рече Драган Миновски, новиот директор на АД Електрани на Македонија ( ...
САШО ВАСИЛЕВСКИ И ЉУПЧО ЗИКОВ ДИРЕКТОРИ ВО МЕПСО, ДРАГАН МИНОВСКИ ВО ЕЛЕМ

САШО ВАСИЛЕВСКИ И ЉУПЧО ЗИКОВ ДИРЕКТОРИ ВО МЕПСО, ДРАГАН МИНОВСКИ ВО ЕЛЕМ

Сашо Василевски е назначен за директор, а Љупчо Зиков за директор на финансии и комерција на МЕПСО, додека Драган Миновски е новиот директор на АД ЕЛЕ ...
5 / 5 НАПИСИ