Таг: Државен просветен инпекторат

НАСТАВНИЧКА МАЛТРЕТИРАЛА НАГЛУВ И УЧЕНИК СО ДИСЛЕКСИЈА, НАСИЛСТВАТА ГИ РЕШАВААТ ШКОЛСКИТЕ СТРУЧНИ СЛУЖБИ ВО КОИ РОДИТЕЛИТЕ И ДЕЦАТА НЕМААТ ДОВЕРБА

НАСТАВНИЧКА МАЛТРЕТИРАЛА НАГЛУВ И УЧЕНИК СО ДИСЛЕКСИЈА, НАСИЛСТВАТА ГИ РЕШАВААТ ШКОЛСКИТЕ СТРУЧНИ СЛУЖБИ ВО КОИ РОДИТЕЛИТЕ И ДЕЦАТА НЕМААТ ДОВЕРБА

Државниот просветен инспекторат не води посебна статистика за пријави на насилство од наставник врз ученик во училиштата, туку секој случај ...
ПРОСВЕТНИОТ ИНСПЕКТОРАТ УТВРДУВА КОЈ ДОЗВОЛИЛ ИФТАРСКА ВЕЧЕРА ВО ШКОЛО ВО РАДОВИШ

ПРОСВЕТНИОТ ИНСПЕКТОРАТ УТВРДУВА КОЈ ДОЗВОЛИЛ ИФТАРСКА ВЕЧЕРА ВО ШКОЛО ВО РАДОВИШ

Државниот просветен инспекторат го чешла работењето на основното училиште „Крсте Петков Мисирков“ од Радовиш за да утврди кој и како дал дозвола во уч ...
ДРЖАВНИОТ ПРОСВЕТЕН ИНСПЕКТОРАТ ЌЕ ПРОВЕРУВА ДАЛИ УЧИЛИШТАТА ВЕРСКИ ГИ ОРГАНИЗИРАЛЕ ДЕЦАТА ЗА БАДНИК

ДРЖАВНИОТ ПРОСВЕТЕН ИНСПЕКТОРАТ ЌЕ ПРОВЕРУВА ДАЛИ УЧИЛИШТАТА ВЕРСКИ ГИ ОРГАНИЗИРАЛЕ ДЕЦАТА ЗА БАДНИК

Државниот просветен инспекторат утре ќе проверува дали имало верско организирање и дејствување во училиштата, соопшти Министерството за образование и ...
3 / 3 НАПИСИ