Таг: Државната комисија за спречување на корупцијата

ГРАЃАНИТЕ НЕ ВЕРУВААТ ДЕКА АНТИКОРУПЦИСКАТА КОМИСИЈА ИСТРАЖУВА КОРУПЦИЈА

ГРАЃАНИТЕ НЕ ВЕРУВААТ ДЕКА АНТИКОРУПЦИСКАТА КОМИСИЈА ИСТРАЖУВА КОРУПЦИЈА

Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) најмногу потфрлила кај надлежностите поврзани со надзор и контрола, и тоа кај оние поврзани со ...
ВЛАДАТА ВО ПЕТОК НАВЕЧЕР СО БУЏЕТ ЗА 2017 ГО СПАСУВА ОБВИНЕТОТО ЛИЦЕ НИКОЛА ГРУЕВСКИ, ВЕЛИ ЏЕВДЕТ ХАЈРЕДИНИ, ПОРАНЕШЕН МИНИСТЕР ЗА ФИНАНСИИ

ВЛАДАТА ВО ПЕТОК НАВЕЧЕР СО БУЏЕТ ЗА 2017 ГО СПАСУВА ОБВИНЕТОТО ЛИЦЕ НИКОЛА ГРУЕВСКИ, ВЕЛИ ЏЕВДЕТ ХАЈРЕДИНИ, ПОРАНЕШЕН МИНИСТЕР ЗА ФИНАНСИИ

Тоа што Министерството за финансии во петок навечер го испратила предлогот на буџет за идната година до Владата е тест за Никола Груевски да ги отвори ...
2 / 2 НАПИСИ