Таг: Душица Мрѓа

ГРАЃАНСКИОТ СУД ПАК ПРЕСУДИ ДЕКА НОВИНАРИТЕ СЕ САМИТЕ КРИВИ ШТО ИЗВЕСТУВАА ОД СОБРАНИЕТО НА 27 АПРИЛ 2017

ГРАЃАНСКИОТ СУД ПАК ПРЕСУДИ ДЕКА НОВИНАРИТЕ СЕ САМИТЕ КРИВИ ШТО ИЗВЕСТУВАА ОД СОБРАНИЕТО НА 27 АПРИЛ 2017

Откако Апелациониот суд Скопје ја укина првичната одлука на Основниот граѓански суд Скопје, според која новинарката Душица Мрѓа, која бараше отштета з ...
НОВИНАРОТ НА СДК.МК ТРПЕНОСКИ ТРЕБАЛО ДА БИДЕ УБИЕН ИЛИ РАНЕТ НА 27 АПРИЛ 2017 ВО СОБРАНИЕТО ЗА ДА ДОБИЕ ОШТЕТА, А НЕ БИЛ НИ НОВИНАР, ПРЕСУДИ СУДОТ

НОВИНАРОТ НА СДК.МК ТРПЕНОСКИ ТРЕБАЛО ДА БИДЕ УБИЕН ИЛИ РАНЕТ НА 27 АПРИЛ 2017 ВО СОБРАНИЕТО ЗА ДА ДОБИЕ ОШТЕТА, А НЕ БИЛ НИ НОВИНАР, ПРЕСУДИ СУДОТ

Основниот граѓански суд Скопје ја одби тужбата за надомест на нематеријална штета за претрпен страв и душевна болка како и за спреченост на правото за ...
СУДОТ БАРА ОД НОВИНАРИТЕ ШТО ИЗВЕСТУВАА ОД СОБРАНИЕТО НА 27 АПРИЛ 2017 ДА ДОКАЖАТ ДЕКА ИМАЛО УПАД ВО СОБРАНИЕТО

СУДОТ БАРА ОД НОВИНАРИТЕ ШТО ИЗВЕСТУВАА ОД СОБРАНИЕТО НА 27 АПРИЛ 2017 ДА ДОКАЖАТ ДЕКА ИМАЛО УПАД ВО СОБРАНИЕТО

Здружението на новинари на Македонија ќе ги извести сите релевантни меѓународни организации за, како што ја нарече, срамотната пресуда на Основниот гр ...
3 / 3 НАПИСИ