Таг: „Ефтеркланг: Македониум бенд“

СЕГА СМЕ СЕМЕЈСТВО МАКЕДОНИУМ, РЕКОА ДАНЦИТЕ ОД БЕНДОТ „ЕФТЕРКЛАНГ“ НА ОТВОРАЊЕТО НА СИНЕДЕЈС

СЕГА СМЕ СЕМЕЈСТВО МАКЕДОНИУМ, РЕКОА ДАНЦИТЕ ОД БЕНДОТ „ЕФТЕРКЛАНГ“ НА ОТВОРАЊЕТО НА СИНЕДЕЈС

Филмскиот фестивал Синедејс синоќа во Скопје на отворањето на 23 издание постави нов рекорд во играње оро, кога повеќето од публиката се фатија да игр ...
РАСПРОДАДЕНА ПРЕМИЕРАТА НА „ЕФТЕРКЛАНГ: МАКЕДОНИУМ БЕНД“ ЗА ОТВОРАЊЕТО НА СИНЕДЕЈС НА 11 ЈУЛИ

РАСПРОДАДЕНА ПРЕМИЕРАТА НА „ЕФТЕРКЛАНГ: МАКЕДОНИУМ БЕНД“ ЗА ОТВОРАЊЕТО НА СИНЕДЕЈС НА 11 ЈУЛИ

Распродадени се билетите за отворањето на 23. издание на Фестивалот на европски филм Синедејс во Скопје, закажано за на 11 јули во паркот зад Младинск ...
НАД 40 ФИЛМОВИ НА 23. ИЗДАНИЕ НА СИНЕДЕЈС, СЕ ОТВОРА НА 11 ЈУЛИ СО ДОМАШНАТА ПРЕМИЕРА НА ДОКУМЕНТАРЕЦОТ „ЕФТЕРКЛАНГ: МАКЕДОНИУМ БЕНД“

НАД 40 ФИЛМОВИ НА 23. ИЗДАНИЕ НА СИНЕДЕЈС, СЕ ОТВОРА НА 11 ЈУЛИ СО ДОМАШНАТА ПРЕМИЕРА НА ДОКУМЕНТАРЕЦОТ „ЕФТЕРКЛАНГ: МАКЕДОНИУМ БЕНД“

Со македонската премиера на македонско-данскиот музички документарец „Ефтеркланг: Македониум бенд“, на 11 јули се отвора 23. издание на меѓународниот ...
23. СИНЕДЕЈС ПОЧНУВА НА 11 ЈУЛИ СО ПРЕМИЕРАТА НА ДОКУМЕНТАРЕЦОТ „ЕФТЕРКЛАНГ: МАКЕДОНИУМ БЕНД“

23. СИНЕДЕЈС ПОЧНУВА НА 11 ЈУЛИ СО ПРЕМИЕРАТА НА ДОКУМЕНТАРЕЦОТ „ЕФТЕРКЛАНГ: МАКЕДОНИУМ БЕНД“

Со премиерата на документарниот филм „Eфтеркланг: Македониум бенд”, во режија на Андреас Јонсен, на 11 јули ќе се отвори 23. издание на фестивалот на ...
4 / 4 НАПИСИ