Таг: Еко герила

НИ СЕ ЗАКАНУВАА ДА МОЛЧИМЕ ЗА ДА МОЖЕ „ЈУГОХРОМ“ ДА ПОЧНЕ ДА РАБОТИ БЕЗ ФИЛТРИ, ВЕЛАТ ОД „ЕКО ГЕРИЛА“

НИ СЕ ЗАКАНУВАА ДА МОЛЧИМЕ ЗА ДА МОЖЕ „ЈУГОХРОМ“ ДА ПОЧНЕ ДА РАБОТИ БЕЗ ФИЛТРИ, ВЕЛАТ ОД „ЕКО ГЕРИЛА“

Движењето „Еко герила“ од Тетово излезе со обвинение дека деновиве добивале закани и финансиски понуди со цел повеќе да не реагираат околу евентуалнот ...
„ЕКО ГЕРИЛА“ НУДИ ПРАВНА ПОМОШ ЗА ТУЖБИ ПРОТИВ „ЈУГОХРОМ“ ЗА ЗАГАДУВАЊЕТО НА ТЕТОВО

„ЕКО ГЕРИЛА“ НУДИ ПРАВНА ПОМОШ ЗА ТУЖБИ ПРОТИВ „ЈУГОХРОМ“ ЗА ЗАГАДУВАЊЕТО НА ТЕТОВО

Откако „Југохром“ престана со работа загадувањето на Тетово е драстично намалено, а исто така речиси за двојно е намален бројот на заболени деца, реко ...
СИТЕ ТЕТОВСКИ КАНДИДАТИ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИЦИ ЗБОРУВААТ ЗА ЕКОЛОГИЈА, НО НЕКОИ БЕГААТ ОД  ПОТПИШУВАЊЕ ОБВРЗУВАЧКИ ДОКУМЕНТИ

СИТЕ ТЕТОВСКИ КАНДИДАТИ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИЦИ ЗБОРУВААТ ЗА ЕКОЛОГИЈА, НО НЕКОИ БЕГААТ ОД ПОТПИШУВАЊЕ ОБВРЗУВАЧКИ ДОКУМЕНТИ

Тетово е град кој сѐ уште го држи приматот на еден од еколошки најзагадените и на сите петмина кандидати за градоначалници на Тетово една од ударните ...
ТЕТОВСКАТА КАСАРНА ГИ СКАРА ЕКОЛОГИСТИТЕ И БЕСА

ТЕТОВСКАТА КАСАРНА ГИ СКАРА ЕКОЛОГИСТИТЕ И БЕСА

Тетовските екологисти од движењето „Еко Герила“ остро регираат на објавениот рекламен спот на кандидатот за градоначалник на Движењето Беса Биљал Каса ...
АКО ДО ПРВИ НОЕМВРИ „ЈУГОХРОМ“ НЕ СТАВИ ФИЛТРИ, ТРЕБА ДА СЕ ЗАТВОРИ

АКО ДО ПРВИ НОЕМВРИ „ЈУГОХРОМ“ НЕ СТАВИ ФИЛТРИ, ТРЕБА ДА СЕ ЗАТВОРИ

На први ноември му истекува рокот на „Југохром“ за поставување филтри, и ако не ги постави фабриката треба да биде затворена, потсети денеска здружени ...
5 / 5 НАПИСИ