Таг: економски мерки

1 212 / 12 НАПИСИ
ФУНКЦИОНЕРИТЕ ЗА АПРИЛ И МАЈ ЌЕ ЗЕМАТ МИНИМАЛНА ПЛАТА, АДМИНИСТРАЦИЈАТА ОСТАНУВА СО ИСТИ ПРИМАЊА, КАЖА СПАСОВСКИ

ФУНКЦИОНЕРИТЕ ЗА АПРИЛ И МАЈ ЌЕ ЗЕМАТ МИНИМАЛНА ПЛАТА, АДМИНИСТРАЦИЈАТА ОСТАНУВА СО ИСТИ ПРИМАЊА, КАЖА СПАСОВСКИ

Сите избрани и именувани функционери за месец април и мај ќе земат минимална плата од 14.500 денари, кажа денеска техничкиот премиер Оливер Спасовски, ...
ФИРМИТЕ ОД ДЕНЕС МОЖЕ ДА БАРААТ ДРЖАВНА ПОМОШ ЗА ИНВЕСТИЦИИ И НОВИ ВРАБОТУВАЊА

ФИРМИТЕ ОД ДЕНЕС МОЖЕ ДА БАРААТ ДРЖАВНА ПОМОШ ЗА ИНВЕСТИЦИИ И НОВИ ВРАБОТУВАЊА

Компаниите кои лани направиле нови инвестиции или имаат нови вработени со плата над 18.000 денари од денес ќе може да аплицираат за држава парична пом ...
1 212 / 12 НАПИСИ