Таг: екскурзии

ЗАБРАНАТА УКИНАТА, НО СРЕДНОШКОЛЦИТЕ СÈ УШТЕ НЕ МОЖАТ ДА ОДАТ НА ЕКСКУРЗИИ

ЗАБРАНАТА УКИНАТА, НО СРЕДНОШКОЛЦИТЕ СÈ УШТЕ НЕ МОЖАТ ДА ОДАТ НА ЕКСКУРЗИИ

Иако Владата ја укина забраната за организирање училишни екскурзии уште во април, во средните училишта сè уште не може да се организира генерациска ил ...
НЕМА ДА СЕ НОСАТ МАСКИ ВО ЗАТВОРЕНИ ПРОСТОРИИ, ОСВЕН ВО ЈАВЕН ПРЕВОЗ, БОЛНИЦИ И АПТЕКИ, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

НЕМА ДА СЕ НОСАТ МАСКИ ВО ЗАТВОРЕНИ ПРОСТОРИИ, ОСВЕН ВО ЈАВЕН ПРЕВОЗ, БОЛНИЦИ И АПТЕКИ, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

Владата ја укина мерката за задолжително носење маски во затворeни простории освен во здравствени домови, аптеки, јавни превозни средства (автобус, во ...
СРЕДНОШКОЛЦИТЕ БЕЗ МАСКИ ВО ШКОЛО, ДА ИМА УЧИЛИШНИ ЕКСКУРЗИИ, ПРЕДЛОЖИ КОМИСИЈАТА ЗА ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ

СРЕДНОШКОЛЦИТЕ БЕЗ МАСКИ ВО ШКОЛО, ДА ИМА УЧИЛИШНИ ЕКСКУРЗИИ, ПРЕДЛОЖИ КОМИСИЈАТА ЗА ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ

Укинување на задолжителното носење маски за учениците во средните училишта и да се овозможи организирање екскурзии во основните и средните училишта, п ...
ДА СЕ ОДЛОЖАТ ЕКСКУРЗИИТЕ ВО ИТАЛИЈА И ДА НЕ СЕ ПАТУВА ВО ЗЕМЈИТЕ СО ПОВЕЌЕ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

ДА СЕ ОДЛОЖАТ ЕКСКУРЗИИТЕ ВО ИТАЛИЈА И ДА НЕ СЕ ПАТУВА ВО ЗЕМЈИТЕ СО ПОВЕЌЕ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

Владата им наложи на сите основни и средни училишта, како и сите универзитети да ги одложат сите предвидени патувања и екскурзии во Италија, врз основ ...
ВНИМАВАЈТЕ КОЈ ЌЕ ВЕ ВОЗИ НА ЕКСКУРЗИЈА, УКАЖУВАЊЕ ДО ШКОЛИТЕ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ ПО НЕСРЕЌАТА КАЈ ЛАСКАРЦИ

ВНИМАВАЈТЕ КОЈ ЌЕ ВЕ ВОЗИ НА ЕКСКУРЗИЈА, УКАЖУВАЊЕ ДО ШКОЛИТЕ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ ПО НЕСРЕЌАТА КАЈ ЛАСКАРЦИ

Министерството за образование и наука соопшти дека им укажало на сите основни и средни училишта да бидат особено внимателни при изборот на туристичкит ...
ПО НЕСРЕЌАТА ВО ЛАСКАРЦИ, МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ ВЕЛИ ДЕКА НЕ Е НАДЛЕЖНО ДА СТАВИ МОРАТОРИУМ ЗА ШКОЛСКИТЕ ЕКСКУРЗИИ ДОДЕКА НЕ СЕ ПРОВЕРАТ СИТЕ АВТОБУСИ

ПО НЕСРЕЌАТА ВО ЛАСКАРЦИ, МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ ВЕЛИ ДЕКА НЕ Е НАДЛЕЖНО ДА СТАВИ МОРАТОРИУМ ЗА ШКОЛСКИТЕ ЕКСКУРЗИИ ДОДЕКА НЕ СЕ ПРОВЕРАТ СИТЕ АВТОБУСИ

Министерството за образование и наука не кажува дали ќе стави мораториум на екскурзиите во основните и средните училишта, кои секоја година се изведув ...
6 / 6 НАПИСИ